Monday, September 22, 2008

calculus n me...

Nukilan bB sYasYa pada 1:44:00 PM
CALCULUS = Killer Subject

Semalam (21 SEPTEMBER 2008) aku ade test 2 calculus..pergh.mcm nk mati je aku dlm dewan exam 2.YA ALLAH ..knp la ssh sgt paper ni?knp la ssh sgt subect ni?aduhai..mcm dh gv up jek aku ase..pakal je dh ujung sem..if x,maunye aku drop subjek ni..sem dpn bwu amek..itu ar..gatai sgt nk amek subjek sem3..pdhal aku ni bwu la sem 1..pdn muka aku..hahahhaa..

Aku xtau pe aku jwb..aku hentam je la..kuarkan segala rumus yg aku leh..kua je dr dewan 2,aku tgk muka2 yg hapy..mst confident leh jwb.tp ade gak muka sengal mcm aku..ahahahha..blk je umah..trus aku xde mood..igtkan nk kua..tp aty ni dh xde feel ar..(cewah!nk feel2 plak aku nie!)..

Blk blik,aku sowg2..roomate aku g umah akak dia kt kajang..mula la aku lyn perasan..mula la trigt paper CALCULUS td 2..aty jd sebak..npe la aku xleh bt benda tue.. :(
airmata pun kua..last2 aku tertdo dlm sedih.... sob..sob..sob..

0 kumen on "calculus n me..."

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez