Thursday, September 25, 2008

MCFLURRY OREO....

Nukilan bB sYasYa pada 4:45:00 PM

Mcflurry oreo...aku dh seminggu lbh tringn mkn mcflurry ni...tp disbbkan skrg ni bln pose,ssh aku nk bli..xkan aku nk bli time mlm..aku bkn leh kua pun mlm..bkn xblh tp agak lecehla..
so aku mls la nk kua mlm...
then...time buka pose ngan member2 kat putra food court..secara tiba2..kak hani ckp nk order mcd mlm nie..
wah!!aku sepantas kilat la menempah mcflurry oreo bersama double cheese burger kesukaanku..
alhamdulillah..
berakhir gak mengidamku ini..hahaha (mcm owg mengandung plakkan??)...
mlm 2 smbil membuat assgnmnt java..aku pun melantak la mknan2 ku i2..
nyum..nyum..nyum..sedap gile wei!!!thanks kak hani sbb offer pd sya..hehehe ;p
sehingga menjilat sudu...
skrg ni aku mengidam laksa penang..
sepanjang bulan pose ni..aku xdpt ag laksa penang..
pdhal time kat uthm dulu..
leh dikatakan setiap minggu aku mkn laksa penang time bln pose..
kt cni ssh btl nk dpt..
arini (25 september 2008) aku dh ade kat seremban..
aku nk ajak akak aku crk mknan idamanku itu..hehhehehe...

6 kumen on "MCFLURRY OREO...."

hakuna~matata on September 26, 2008 at 1:00 PM said...

leh.. mmg btol lah ko ni ngidam kalah org mengandung.. hahah. sya.. ni aku nk gtau, ko kene tagged oleh aku. so come to mynewblog and reply my tag! citer pasal diri ko pulak(tiara pye keje) ops jgn lupa +link blog baru aku...muax!

bB sYasYa on October 6, 2008 at 5:35 PM said...

ceh..
aku mmg kuat mengidam..
nnt if aku dh pregnant,ssh la hubby aku
hahaha..
aduhai..
kne tagged la plak...

hakunamatata on October 8, 2008 at 6:05 PM said...

sya..lama xhupdate ko punye blog. mana citer rya..

bB sYasYa on October 8, 2008 at 7:32 PM said...

nah!
aku dh update dh blog aku
hehehhe

siput_uda on October 9, 2008 at 2:58 PM said...

haha..takpe, ni dah tak pose..proses mengidam akan berjalan dengan lancar..

bB sYasYa on October 10, 2008 at 11:07 AM said...

tau xpe uda..tapi buat mase ni masih belum mengidam pape ag ar..masih dalam kawalan..hahahaha

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez