Wednesday, October 29, 2008

Experience Convergence MyBroadband KLCC

Nukilan bB sYasYa pada 3:14:00 PM
Ari Selasa (28hb October 2008) akak aku ajak g KLCC..pagi2 ag dia dah kol aku.aku dah la tengah tido time tue.tergangu tido ku..huhuhu..aku xtau pun ade ape kat klcc tue..aku ikut je la..padahal esok aku ade test..pagi plak test tue..study x ag..ala..lantak la..if bab2 jalan2 ni memang aku suka..hahahhaha...Then bila aku dah sampai tempat pameran tue,baru la aku tau ada apa..hehehe..actly ada pameran tentang kecanggihan teknologi la.ada macam2 syarikat yang terlibat.Contoh macam media prima,astro,maxis,celcom,digi,TM,Yamax,sony n macam2 ag la..tapi xbanyak pict yang aku snap sebab khusyuk tengok barangan teknologi yang ade..teknologi dari zaman dulu sampai la sekarang..best oo!

Ni Banting yang ada time aku ondaway nak g dewan tue

Ni pass visitor aku..Formal cikit..siap tulis pekerjaan n tempat keje ag.Padahal aku study ag..so menipu la kan..Minta maaf banyak2 ye.. :P

Ni kete aku!!hahahha

Antara barangan yang aku dapat FREE!

Yang mane pilihan anda?

I Touch HIM! :P

This is my sister..chomeyl?

We're siblings

KLCC!!

3 kumen on "Experience Convergence MyBroadband KLCC"

hakunamatata on October 30, 2008 at 12:16 PM said...

UH. aku tetap pilih maXIs!!! haha

bB sYasYa on October 30, 2008 at 2:25 PM said...

aku pilih celcom!agagaggag

hakunamatata on November 3, 2008 at 10:16 AM said...

sekunk semua line bleh pakai no mana2. kalo kita wat no kita guna skunk untuk ketiga2 line tu buleh??hek hekkheee

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez