Tuesday, October 21, 2008

Sepetang Bersama Teman

Nukilan bB sYasYa pada 11:16:00 PM
Date : 21st October 2008
Place : Around UPM (Kolej Canselor)
Persons in Picture: Kak Hani, Kak Lin, Shima, Dayah, Kak Faezah, Na, Syasya, Ila, and Nad.




wah..sonok betul lepak2 dengan member2kan?nak2 member2 yang happeningkan...
Ktowng memang dah plan nak lepak sama2 arini ni...dari semalam ktong plan.then tengahari tadi kak hani confirmkan our plan.
Petang tue,bersesuai dengan keadaan aku yg gundah gelana + aty x tenang + otak xwaras + lapo sbb puasa & sebagainya, dowg pun ajak lepak..
Bile lepak2 kat taman,mula la nk snap sana,snap sini,gelak2..wah..aku dapat melupakan masalah aku seketika..then ktorg g makan plak kat park view...lagipun ade gak yang puasa selain aku sowg..
Riuh gile time kat kedai makan..biasa ar if ada aku..cakap je xberhenti.siap kacau2 orang kat kedai makan tu ag..tapi yang xsedapnya,ade
dak laki yang curik tangkap picture ktorg!bengang betul aku.dah ar dak laki tu duk depan aku jek.. BENCI!BENCI!BENCI!
siap jek makan,ktorg pun balik la..tapi time tue bawu lepas ujan lebat,so agak basah la kene ujan..huhuh..asyik maen ujan je minggu nie... :P
Pe nak buat,musim ujan sekarang...tapi walau ape pun,aku tetap hapy time ni.tengok la muka aku..muka hapy kan??padahal muka bawu lepas nangis tue..aty aku xbenti nangis ag sebenarnye..pakal je xnampak..badan aku bukan transparent ok!hehehehe

3 kumen on "Sepetang Bersama Teman"

B | a | Y | B | i | e ♀ on October 22, 2008 at 1:24 PM said...

emm? nape nangez bb?

daville on October 22, 2008 at 2:27 PM said...

nangis sbb apa tok....olosh..rilekx bha...=]

bB sYasYa on October 23, 2008 at 7:25 AM said...

ngs sbb pts cinta :(

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez