Friday, October 10, 2008

Tagged

Nukilan bB sYasYa pada 10:43:00 AM
Awat la aku kena tagged ni..Pijah..hang memang la..dah aku kena perah otak ni nk jawab tagged ko tu..huhuh...whatever pun..THANKS frens..sayang ko!
7 Fakta tentang aku:
  1. Aku ni anak kedua dari 4orang adik beradik..aku ade sowg sis yg shantek n 2 lil bro yg sgt nakal!Best tau jd anak kedua ni..sebab jadi anak sulong,banyak tanggungjawabnya..if jadi anak bongsu,nanti orang cakap manja..tp kan......aku ni pun manja gak...hahahhahha
  2. Start aku primary skewl ag (actlly time aku standard 5) dak2 kelas aku semua lbh tua dari aku...so aku kena panggil dowg akak n abang...hormat orang sey!hahahha...sampai la sekarang..tp sekarang dah kurang ckit ar..sebab aku maen balun je panggil orang ni..tp stil panggil dengan nama dowg la..bkn panggilan yang bukan2 ok..XBAEK!..then orang salu tanya soalan ni kat aku : "Eh!nape nape umo bru .... dah masuk U/amek spm?" Benci betul aku dengan soalan tu..naek busan nak menjawab..tp aku pun xsalahkan orang yg menanya tu sbb yang tanya tu salunya bwu kenal aku..dowg xtau ag aku ni macamane..hehehehe
  3. Aku ni suka makan..bukan suka je..tp kuat makan..bak kata akak aku "Makan je banyak,badan kurus gak" hahahaha... then aku ni salu mengidam nk makan tu la..makan ni la...almaklum la..orang kuat makan...hahahhaha
  4. Aku ni alergik cikit bila naek moto..banyak kenangan pahit..terutama bila naek moto ngan akak aku..kerap kali xciden..tp xla teruk sgt an..masih dalam kawala..hahahahah...sbb tu gak la aku xamek lesen moto..aku ade lesen keta je...TAKOT!
  5. Aku ni jenis friendly..senang nak masuk dengan kawan bwu..maybe sebab aku jenis selumbe kot..hahaha..tp bahaya gak sikap macam aku ni..kadang2 sikap friendly tu makan diri aku sendiri :( then aku pun jenis cepat sayang orang..aku xsuke sikap aku tu!!..cmne nk ubah ek?ade sape leh tolong aku?
  6. Aku ni suka kuar jalan2 sowang..hahhaha..entah kenapa aku macam ni..orang laen xspecially gurl ar kan..dowg salu if nk kuar,mesti nak berteman..tp aku plak xkisah..kadang2 shopping sowg2 pun xpe!heheh..laen dari yang laen kan?bila aku kua sensorg,aku leh g mane aje aku nk..xde orang nak bantah..aku leh buat ape aje aku nk..xde orang nk mengeluh..sonok tau!heheheh...tp kadang2 bosan gakkan...bila bli barang,xde orang yg nak bagi pendapat,xde teman nak borak.then xkan nak g makan sorang2 kan??
  7. Dalam perhubungan aku sering tewas...mungkin aku terlalu banyak kekurangan..lagi pun aku ni bukan la normal sangat macam orang laen.member2 yang dipercayai je tau aku ni macamane..hahahha.. ;p

Settle dah aku mengeluarkan idea2 ngarot dari pale otak aku ni..hahaha..tapi semua itu benar lagi membenar kan...fakta ar katakan...tapi an,member2 aku mesti ramai dah tau tentang fakta2 tu..mesti korang bosan bace kan?hahaha....

4 kumen on "Tagged"

hakunamatata on October 10, 2008 at 2:54 PM said...

ish! jelesh betui ngan makcik nih., kuat mkn tp tetap slim.huhuhu....(nk jwb soklan ko cane xnak cepat syg org-tp aku sniri garuk kapla. haha)

bB sYasYa on October 10, 2008 at 10:46 PM said...

awatnye?ssh sgt ke soalan aku 2?
hahahaha

RIE on October 11, 2008 at 12:00 AM said...

pe slhnyer syg org..hehe
especially org cam shaye..hehe

bB sYasYa on October 11, 2008 at 10:53 PM said...

hahhaha...
abg ni...

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez