Tuesday, January 6, 2009

Larian Merentas Kampus

Nukilan bB sYasYa pada 3:28:00 PM
04 Jan 2009, UPM ade buat larian merentas kampus utk semua kolej2..so setiap kolej wajib hantar 200 peserta.aku sebagai student yg agak JUNIOR,trpaksa la join larian ni even kaki aku stil skt dek berjln jauh time mlm new year..huuu..terseksa btl..tp xpela..atleast dpt gak xcersie kaki aku yg dh lame x bersenam n bersukan ni.hahhahah
pg2 dh kne bgn...pttnye kne turun kul6pg..tp aku kul630 bwu nk bgn.hahahah..so jd la antara peserta yg lewat..bkn aku sowg je k..kwn2 aku pun sama..hahahha...
larian tue melibatkan semua penghuni kolej2 UPM..ade 17kolej semuanye..bagi wanita,jarak larian adalah sejauh 5.3km..bagi lelaki plak sejauh 7.5km..bermula dr kompleks sukan upm mengelilingi padang golf,kolej2 blkg n sebagainye..even aku hanya berlari sekadar 40% dr jarak yg ade n selbhnye aku brjln mkn angin,tp tetap letih.hahahah..tp ptg tue sempat ag aku g The Mines ngan kak hani.hahaha...GILE!

Pagi2 lg ktowg dh bangun..semangat nk lari punye pasal.cube tgk kat blkg..gelap ag kan?hehehhe...

Nombor kami berturut!

Kompleks tempat bermulanya larian

Air ni aku dpt FREE!

Time larian ni..tp aku sibuk snap pict je.hahha

Lepak lepas lari..hehehhe..


Cantek x view dia?itu landasan train utk KLIA xpress...yg dr putrajaya trus ke KLIA.lalu kat UPM tau..heheheh

0 kumen on "Larian Merentas Kampus"

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez