Saturday, January 3, 2009

My Lil Bro

Nukilan bB sYasYa pada 12:42:00 PM
ni aku nk cte pasal adik aku yg sowg ni..aku ade dua org adik..yg ni umo 14thn .sowg ag umo 8thn..dua2 HERO yg salu bt ma aku pening kat umah tue.hehehehe..
adik aku ni nama dia Airul tp kat umah tue org panggil dia abang.dia ni pantang tol if nmpak laptop aku.nnt mula dia nk pnjam.aku pun xtau dia nk bt pe..aku bg je la..then bwu2 ni aku tergerak plak nk buka folder dia..pdhal b4 dis xplak aku menggatal nk bt..aku nk tgk la pe dia bt dgn laptop aku slame ni..ble aku buka...bwu la aku tau..dia edit pict2 dia rupenye..ces!nk lawan tokei btol!may b dia salu nmpak aku edit pict kot.so dia pun nk try la gaknye...tp aku bangga gak..dia bwu 14thn,dh pndai edit2 pict ni..dulu aku umo mcm dia,pegang komputer pun x..beza btl zaman dulu ngan skrg kan??lihat la hasil2 kerja dia ni..heheheh.sowie dik..aku gne pict ko..hahaha




2 kumen on "My Lil Bro"

Syazila on January 7, 2009 at 12:01 PM said...

Kenapa ye, along rasa, die ni dalam gambar macam handsome sikit. kat luar..xde sikit pun. Huhuhu.

bB sYasYa on January 7, 2009 at 2:51 PM said...

tau xpela..
itu muka dak2..
skrg muka matured..hahahah

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez