Saturday, February 28, 2009

Missing

Nukilan bB sYasYa pada 6:14:00 PM 6 kumen
I miss my rumate..
I miss my frens...
Mekna, Dayah n Kak Hani...

I miss u'll so much...


Tamat dah study aku kat UPM tu..
Sempat la aku bergelar student UPM untuk beberape bulan...

Khamis lepas...
Sempat la aku berhibur dengan dowang..
Lepas ni tak tahu la bile ag nak jumpe..
Life style pun dah berubah
Aku worker..
Dowg student..

Sangat berbeza..

Aku juga bakal tidak meng"update"kan blog aku ni untuk satu jangka masa yang panjang..
Mesti sangat bersawang nanti..

Bukan saja blog..
Malah facebook,fs,ms,email aku semua mesti bersawang..
Alahai.......


Time kat bowling







Time kat karoke





Tuesday, February 24, 2009

Tagged from [x]O[x]O

Nukilan bB sYasYa pada 1:53:00 PM 8 kumen
1st TAG

Rules:
You have to list 7 weird things about yourself.
Post it in your blog.
Tag at least 7 people(list their name) and comment on their blog to let them know that you just tagged them

7 Fakta Tentang Saya
-->female
-->da 2nd from 4siblings
-->become a worker...
-->pink addicted
-->skinny
-->friendly
-->love fast food a lot!

7 Perkara Yang Menakutkan Saya Di Dunia
-->ALLAH swt
-->die
-->myself
-->my sin
-->being alone
-->insect
-->my feeling

7 Lagu Buat Masa Sekarang
-->Cari pacar lagi - ST12
-->Just dance - Lady Gaga
-->Right NOw - Akon @ Deluna
-->Bila rasaku ini rasamu - Kerispatih
-->Tak bisa memilih - 6th sense
-->Lucky - Jason Mraz Colbie Caillat
-->Disturbia - Rihanna

7 Perkara Amat Bernilai
-->my religion
-->my family
-->my love
-->my frens
-->my property@stuff
-->my honour
-->my self

7 Pertama Kali Dalam Hidup Saya
-->start eating n drinking : 23 March 1988
-->skewl : 1994
-->fall in love : 2001
-->making Friendster : 2004
-->making blog : 2008
-->overnite in KL : new year 2009
-->ice skating : yesterday..hehehe 2009


7 Perkataan Selalu Di Sebut
-->bismillah
-->alhamdulillah
-->hye dear@babe@dude
-->ops..sowie
-->sengal!
-->hampeh jek
-->laparnye..ngee ~_~


2nd TAG

[1] Are You Single..?
Not really

[2] Are You Happy About That..?
Yes, very hepi coz i'm very "free"

[3] Are You Bored..?
Lil Bit..Just alone rite now..

[4] Are You Sad..?
Sad?Lil bit..im crying yesterday

[5] Are You A Queen/King Control..?
Lil bit maybe..hahahha

[6] Are You Plastic..?
Plastic?Of course not!

[7] Are You Cool..?
Yes ~_~

[8] Are You Chinese..?
No,i'm malay

[9] Who Are You..?
Who Am I??Just being myself

[Ten Facts]
i, Initials : N
ii, Nicknames : Syasya
iii, Birthplace : Kluang,Johor
iv, Hair Color : Dark Brown + Black
v, Age : 21 (Coming soonnn...)
vi, Eye Color : Black
vii, Birthday : 23 March
viii, Mood : Tired
ix, Favourite Color : Pink
x, Right/Left Handed : Right

[Ten Preference In A Relationship]
i, Smile or Eyes : Smile
ii, Light or Dark Hair :Dark Hair
iii, Hugs or Kisses : Kisses
iv, Intelligence or attraction : Intelligence..Both maybe
v, Hook-up or Relationship : Relationship
vi, Trust or Love : Love..Both maybe...
vii, Long Distance or Close : Long Distance but im wanna close too
viii, Call or Text : Call..SImple!
ix, Older or Younger : Older..more maturate than me
x, Looks or Personality : Personality

[Ten Last]
i, Last Phone Call You Made
My dearie

ii, Last Phone Call You Received
My dearie but its just be missed call..i never pick up...

iii, Last Person/People You Hang Out With
My sis n "Cik Kiki"

iv, Last Person to Text You
My sis

v, Last Person You Tickled
My frens ~_~

vi, Last Person You Danced With
My sis..at ice skating.hahahha..

vii, Last Person You Hugged
My dearie

viii, Last Person You Ate With
Kak Hani n Dayah

ix, Last Person You Sat In The Car With
My sis n "Cik Kiki"

x, Last Person You Kissed
My dad..Kiss on hand



I'm Going To Tag de Cute Gurl n Hencem Boy
Rie
Misz Pinky
Bebey
Is
Dark Angel
Siput Uda
Aryn

Tagged by Is n Siput Uda

Nukilan bB sYasYa pada 9:47:00 AM 6 kumen
2 owg telah tag ku dgn tag yg sama..jenuh gak nk bt..huhuhu...tapi siap gak akhirnya.YAHOOOOO!!!! ~_~

MENYAHUT CABARAN KESYUKURAN'
sila nyatakan dengan penuh sincere, anda bersyukur untuk apa dan kenapa, sebanyak 50 point.

1.saya bersyukur saya dilahirkan ke dunia ini..(even terasa berat sangat)
2.saya bersyukur saya dilahirkan sebagai wanita..leh berpakaian cantek!leh pakai heel!hehehe
3.saya bersyukur saya dilahirkan dengan ckup sifat..
4.saya bersyukur "mereka" ibu bapa saya..
5.saya bersyukur saya ada kakak yang cantik n baek aty..
6.saya bersyukur ada 2orang adik lelaki yang nakal n baek..salu buli dowg..hhehehe
7.saya bersyukur dengan nama saya..arab's name ~_~
8.saya bersyukur saya telah idup selama hampir 21thun (23Mac)..
9.saya bersyukur saya tidak tinggi n tidak rendah..so normalla kan..xla nampak pelik ke pe..heheh
10.saya bersyukur saya kurus even saya sangat kuat makan n suka makan fast food..saya senang untuk pilih baju
11.saya bersyukur saya punya mata yang bundar kerana ramai org puji mata saya..
12.saya bersyukur rambut saya halus,lurus n berwarna sedikit keperangan..tapi skarang dah jadi len hasil teknik perming..aiyak!
13.saya bersyukur berkulit hitam manis sebab saya tak perlu berjemur tepi pantai macam mat saleh..eheheh
14.saya bersyukur saya masuk tadika yang best!menang pertandingan pakaian beragam.hehehhe
15.saya bersyukur saya start suka dak laki mase umur 9thn..Tapi jap je sbb dia pindah skewl..huhuhu.
16.saya bersyukur saya merupakan pelajar pertama di skewl saya itu yang berjaya dalam Peperiksaan Tahap Satu (PTS)
17.saya bersyukur saya start belajar dengan orang yang lebih tua dari saya dari darjah 5 sampai saya tamat diploma.BEST!
18.saya bersyukur saya dapat 4A dalam upsr..(tak la bagus sangat :P)
19.saya bersyukur saya dapat masuk skewl agama mase form 1 even ayah nak saya masuk high skewl.skewl ngan sis..
20.saya bersyukur saya mula dating mase umur 14thun (form3) dengan sowg dak laki yang ALIM!Tapi itula yang pertama n terakhir mase saya skewl. ~_~
21.saya bersyukur saya salu dapat choc time form2-4.."si dia" yang bagi.
22.saya bersyukur "si dia" ingat n bagi present setiap kali besday saya selama 3thn.
23.saya bersyukur saya tau "si dia" curang..so tak la saya kene tipu lama..cuma 6bulan je.
24.saya bersyukur saya dapat 4A4B dalam PMR..even ayah sangat marah..
25.saya bersyukur saya dapat masuk kelas aliran sains.BEST!
26.saya bersyukur saya jadi asst monitar yang sangat suka ponteng kelas!ahhahaa
27.saya bersyukur ada kawan2 yang sangat best mase skewl dulu!
28.saya bersyukur SPM saya agak ok la.even ada sowg cikgu yang cakap result saya itu tak ke mana..
29.saya bersyukur akhirnya saya dapat masuk high skewl gak seperti yang diinginkan oleh ayah.Saya dapat masuk form6 aliran biologi..Tapi jap je.
30.saya bersyukur kerana saya telah tamat sekolah akhirnya..hehehe..Tapi saya rindu masa study dulu.
31.saya bersyukur sebab semua cikgu saya best n berjaya mendidik saya..
32.saya bersyukur sebab dapat gak masuk menara gading..2 Universiti yang berbeza..
33.saya bersyukur dapat PA yang sangat baek n cantek masa diploma..
34.saya bersyukur saya penah dapat dean list even sekali jew mase diploma..hehehe
35.saya bersyukur akhirnya saya dapat masuk Universiti yang saya idam2kan sedari kecik untuk sambung my degree...
36.saya bersyukur saya penah ase idup susah..jadi saya tidak terlalu manja n akan bli brng yang saya mahu dengan duit sendri..
37.saya bersyukur saya penah mencuba berbagai jenis kerjaya yang membuatkan saya mendapat banyak pengalaman n kawan!
38.saya bersyukur saya udah punye lesen kete!
39.saya bersyukur saya takut membawa motor sebab saya tak perlu amek lesen motor..hhahha
40.saya bersyukur saya kuat makan n tak memilih makanan sangat..
41.saya bersyukur saya suka berjalan n shopping sebab saya akan g mane2 aje utk hiburkan aty!heheheh
42.saya bersyukur saya dilahirkan di Malaysia!aman beb..
43.saya bersyukur saya penah jatuh cinta dengan orang yang salah sebab saya dapat belajar banyak benda...
44.saya bersyukur saya ada laptop sendiri..buleh on9 salu..ehehhe
45.saya bersyukur saya ada hp sndri..blh msg,mms,kol,3g n sebagainya..
46.saya bersyukur saya telah dapat kerja gov!yahoo...its my besday present for dis year k ~_~
47.saya bersyukur saya sangat peramah menyebabkan saya punya rmai kawan..hahahah
48.saya bersyukur saya penah punya kawan yang memahami saya time skewl,diploma n degree...
49.saya bersyukur dengan segala2nya yang terjadi pd diri n idup saya
50.saya bersyukur saya telah dapat menyempurnakan tugas membuat tag ini..hahaha...PENAT!



saya nak tag :
cik xoxo
eibu junes
dyanza.maya
aryn
chentaMAYA
YnaaOhYnaa
Stalker Manuscript(Kak Ema)


ckupla..xtau nk tag sape ag..sape2 mau bt,bt la ye..pasti anda sangat comey n hensem ~_~

Ice Skating Sunway Pyramid

Nukilan bB sYasYa pada 7:45:00 AM 5 kumen
Semalam (Isnin)...
Lepas aku settlekan urusan penarikan diri @ benti study ku di UPM ini n kemas brang2 di kolej
(Kad matrikku dah kene amek..Adeh)
"Cik Kiki" n my sis dtg ke kolej..
Untuk amek brng2ku itu..
Tapi b4 dat,dowg bwk aku g Sunway Pyramid..
Semata2 mau maen ice skating..hehehe
1st time in my life ok...
Sangat besh sebab asyik gelak2..
Sangat sejuk sebab kne ice tue..
Sangat sakit sebab agak bnyk kali jatuh gak la...
hahahah
1st n 2nd round masih ok..
Tak jatuh
Then ag 4round asyik jatuh2 je..
Aiyak daya keseimbangan telah menurun..
Tambah2 kaki ku mula sakit dek kerana kasut skate tue..
Huhuh...
Tak pe la..
Len kali try ag..
Ada sape mau join?? ~_~

Mau balik..Sudah malam n ujan...


Memula sebelum ku menjejakkan kaki atas ice..hehehe


Ni afta dah 2nd or 3rd round..Rehat jap..Penat ok!


Uwaa...Time ni dah nak balik dah..Suarku udah basah2!


Glove pink...stoking pink..hehehe ~_~


Suaku basah sebab asyik men air kat skate tu..hahahha

Monday, February 23, 2009

Eye On Malaysia

Nukilan bB sYasYa pada 12:31:00 PM 6 kumen
Last sunday...
I follow "Cik Kiki" n my sis to MELAKA!
Saje nak p naek Eye on Malaysia..
Nak naek time kat Titiwangsa dulu xdapat..
Tambah2 kat sane sgt la rmai beratur..
Tapi kat Melaka ni xrmai sgt pun..
Jap je ktowg beratur..
Agpun time tue dh petang n ari mau ujan...

Memula agak cuak la..
Dengan ketinggian n bunyi angin yang agak menyeramkan..
Huhuh..
Pikir mau jatuh saja..
Tapi setelah 6 pusingan..
Alhamdulillah..
Selamat gak turun dari benda alah tue..hehehehe


Hari mendung


Nasib baek la xbrape nak tinggi..Paras2 dengan bumbung..heheheh



Time ni dah kat part bawah...



Nak tengok matahari terbenam pun xdapat sebab mendung




Friday, February 20, 2009

Fish

Nukilan bB sYasYa pada 11:01:00 AM 9 kumen
Saje je nak letak pictures ikan2 yang aku snap time kat The Mines semalam..
Kat sane manyak sangat ikan tau..
Ikan keli semua besar2..
Buat aku ase geli plak..
Heheheh...








Nampak tak kat hujung tue?Kat c2 dah jadi macam sarang ikan keli je..MANYAk!


Eden Lake & Pink Panther 2

Nukilan bB sYasYa pada 9:16:00 AM 10 kumen
Tabiat lama datang kembali..

Minggu lepas aku tengok 2 movie..
Geng Upin & Ipin
Ong bak 2

This week aku tengok 2 movie ag..
Eden Lake
Pink Panther 2


Tapi kali ni tengok 2 movie dalam masa 1 ari!
Hehehe..
Aku dengan Kak Hani g The Mines semalam..
Matlamat utama usha external hard disk..
Then bile misi tercapai..
Kami plan tengok wyg la..

Tak tahu nak tengok cite pe..
Tanye dak kat counter tue..
Dia suggest cte Geng n Ongbak..
Tapi aku dah tengok dah..

Then terpandang poster cte Eden Lake..
So Kak Hani suggestkan kami tengok cite tu..
I'm just agree..

So kami beli la tayangan kul1pm punye...
Lepas tue kami jejalan jap sebab ada mase sejam ag..
Balik semula ke wayang..
Ase macam nak tengok pink panther..
So kami bli la tiketnye..
Budget dalam kul 2.30pm cite Eden Lake dah abs..
Jadi kami pilih pink panther kul3.30pm punye..


Our tickets!


Memula kami ingat cite Eden Lake tue cite hantu..
Tapi rupenye cite BUNUH2!

Adeh..tak suke nya..
Hampir2 saje kami muntah sebab tengok banyak darah..
Cite tue ade part takut,seram,sedih,romantik n macam2 la..
Part sedih membuatkan airmata aku bergenang manakala Kak Hani telah menangis..
Huhuhuh..
Part menyeramkan pula telah membuatkan Kak Hani menumpahkan our pop corn..
Nasib baek dah tinggal cikit..
Heheheh

SUngguh Emotional!

Tapi endingnya sangat tak besh n kami tak puas aty!







Cite Pink Panther..
Hua..cite ni memang funny..
Tapi kami buleh agak ckit2 jalan citenye n sape pencuri..
Endingnya ok la..
Funny!

Style like Inspector Jacques Clouseau (Steve Martin)


Nasib baek time kami tengok wayang tue..
Tak ramai dalam kedua2 panggung..
So kami buleh menjerit n gelak sesuka aty kami..
Hahahah....

External Hard Disk

Nukilan bB sYasYa pada 9:12:00 AM 2 kumen

My New External Hard Disk..
Ku baru beli di The Mines semalam..
Sudah lame mau bli benda ni..
Akhirnya,dapat gak..heheh :P

Brand Samsung Sata..
250Gb..
Di support sepenuhnye oleh enCIK R
Thanks A Lot! ~_~

Thursday, February 19, 2009

Cari Pacar Lagi by ST12

Nukilan bB sYasYa pada 7:51:00 AM 2 kumen
Cintaku cintaku padamu
Tak besar seperti dulu
Pernah kau begitu menilai cintaku
Begitu rendah di matamu

Sayangku sayangku padamu
Tak indah seperti dulu
Maumu begini maumu begitu
Tak pernah engkau hargai aku

Oo ooh i am sorry
Ku tak akan love U lagi

Ku peluk memeluk dirimu
Tak hangat seperti dulu
Ku jadi selingkuh karna kau selingkuh
Biar sama-sama kita selingkuh

Oo ooh i am sorry
Ku tak akan love you lagi

Biar ku putuskan saja
Ku tak mau hatiku terluka
Lebih baik ku cukupkan saja
Ku tak mau batinku tersiksa

Jangan kau slalu merasa
Wanita bukan dirimu saja
Lebih baik ku putuskan saja
Cari pacar lagi

Cari pacar lagi
Cari pacar lagi


Saje je nak letak lirik lagu ni..
Currently sgt suke dengar lagu ini ~_~

Wednesday, February 18, 2009

Skip Class

Nukilan bB sYasYa pada 7:50:00 AM 9 kumen

Today 18Feb09..
I skip discrete's class ..
Sebabnya mangun pagi2..
Aku dah sakit pewot..
Cirit birit..
Aiyak...
Ape aku makan semalam ye?
Sekarang ini masih ase tidak sedap ag..
Huuuu :(

Nasib baek kelas diskrit tue sejam je (kul8-9am)...


Gift from 여자 이니까® ☂[x]O[x]O☂

Nukilan bB sYasYa pada 7:24:00 AM 0 kumen
Gift from 여자 이니까® ☂[x]O[x]O☂



Thanks ye XoXo..
Laen kali bagi la lagi ~_~

Tuesday, February 17, 2009

Ong Bak 2

Nukilan bB sYasYa pada 5:28:00 PM 4 kumen

14Feb 09..
G tengok wayang kat Times Square ngan enCIK R...
Nasib baek kami beli tiket awal gak ar..
Time tue xramai owg lagi..
Tapi afta kul1,mmg gile PACK!...

Kami tengok cite ONG BAK 2...
Atas permintaan enCIK R...

Agak ramai gak la dalam panggung tu...
Tapi xla bising hingga mengganggu owg len macam time aku tengok cte GENG UPIN IPIN tue...

Adeh la..
Sungguh ku tak sangka..
Cite itu buat aku terkezut n agak terjerit2 ckit..
Abes la lengan enCIK R..
Asyik kne cengkam je..
Aku tak suke la tengok cite gaduh2 macam2 tu...
Seram!
Macam tengok cte hantu plak..

Ade cite lawak time nk beli tiket..
Boleh laki jual tiket tue tanye..
"Cite ni 18SG...awak berdua ni cukup umo kew??"
Adeh la...
Aku n enCIK R dah gelak2..
Kami nampak muda kew??
ahahah..
Tapela..
Awet muda..

Then abes je cite..
Leh plak enCIK R tanye..
"Pe maksud Ong Bak ek?"
Adeh...
MAne la saya tau....

Im SUPERMAN?

Nukilan bB sYasYa pada 11:59:00 AM 11 kumen
Amek dari blog RIE

Your results:
You are Superman

























Superman
75%
Spider-Man
70%
Supergirl
65%
Wonder Woman
65%
Hulk
65%
Green Lantern
55%
Batman
50%
The Flash
50%
Robin
47%
Iron Man
40%
Catwoman
35%
You are mild-mannered, good,
strong and you love to help others.



Monday, February 16, 2009

14 Feb 09

Nukilan bB sYasYa pada 3:43:00 PM 2 kumen
what i got on valentine day???


Munge n Music Box...

Munge ros merah...
Music box LOVE pink...


Keychain couple...

Keychain ni dapat dengan munga skali...
Satu ag keychain ada pada orang yang bagi munga ni... :P


Chocolate kisses...

Dia belikan kat aiport....
Manyak ag..
Mau???



I nak upload pict kat sini.
Pict
"the things" dat i got from enCIK R..
tapi tenet sangat low la..
wishing tenet akan laju n i can share the pictures with u guy...

Friday, February 13, 2009

Tired

Nukilan bB sYasYa pada 11:02:00 AM 8 kumen
Aku sangat letih minggu ini!
SUMPAH!!

Minggu ni jadualku memang la padat..
Selase test Pertanian..
Rabu submit asement yang banyak tue..

Semalam (Khamis) test Perancis...
Petang aku balik seremban..
Kemas barang2 aku kat umah akak aku tue..
Ade orang nak duk menyewa kat umah dia..
So terpaksa la bilik yang aku buat tempat letak barang aku itu di kosongkan..
Then malamnye akak ajak tengok wayang midnite..
Even aku ade test arini (Jumaat)..
Tapi disebabkan cite Geng Upin & Ipin itu menarik minatku..
Aku pun setuju aje untuk menonton wayang..
Tengok wayang kat Jusco Seremban 2..
Agak ramai la untuk wayang midnite...
Tapi cite itu terSANGAT BEST!
Balik terus tido..
Langsung aku tak study..

Pagi ini (Jumaat)..
Aku balik semula ke UPM..
Terkejar ke lab SADAM..
Sambil dengar demo cakap..
Sambil study Java 3..
Sambil aku menaip entry ini..
Huaa..
Tak lame ag kul12..
Start test..
Sangat Cuak!

Thursday, February 12, 2009

Job...

Nukilan bB sYasYa pada 4:32:00 PM 14 kumen
Arini mau cite hal semalam..
Heheheh..
Saje je post entry lambat2 ckit..
huhuh.
Padahal xde mase nak post..
Sangat bz lor!
hehehe

OK..
Berbalik pada title entry kali ini..
JOB!
I got a job!
huahuahua...

Dah lame aku tunggu result interview aku kuar..
Dah tertunda beberape kali..
Interviewnya bulan November 08..
Lame dah tau..
Buat tahap kesabaran aku meningkat jew..

Akhirnya semalam (11Feb 09)..
Kuar gak result interview aku aritu...
Dan resultnye...
Aku BERJAYA!!!!!
Alhamdulillah...
Yahoooo.....
Tak payah study ag..
Hehhehehe...
Aku dapat keje as Penolong Pegawai Teknologi Maklumat (F29).....
Keje GOV k...
Tapi tak tau ag aku start keje bila n kat mane..
Just dapat tau yang aku berjaya...

Semalam beberape kali aku buka website SPA tue..
tak kua2 gak..
AKhirnya semasa lab Java 3...
Aku pun check sekali lagi..
Sangat takot ok!

Then bile dah dapat tau tue..
Pale aku mula pkr macam2..
Tak mo g test n ta mo g kelas...
Mau benti blaja cepat...

Tapi sangat kecewa oo bile kol my mum..
My mum said "Angah,ayah kata kamu kene g kelas lagi..Kamu kene amek test tue semua..Sampai kamu dapat surat tawaran kerja itu.."
Uwaaaaaaaaaaaa....
Mummy...Tau ta yang anak mummy yang sowang ni ta mo g kelas lagi..Ta mo tensen ngan test ag..

Then balik je lab tue..
Bagitau rumateku..Mekna..
Dia sangat tak percaya ok!
Dia kata aku tipu dia..
Aiyak sayang..
Aku mana ade tipu2 ni :P
heheheh
Dia soh aku check result tue semula depan mata dia..
Akhirnya dia bawu percaya...

Bagitahu Dayah...
DIa benci kat aku..
Dia tak nak kawan kat aku ag..

Bagitau Kak Hani...
Dia senyum2 len macam..

Aiyak kawan2 ku semua..
Nape ni???
HUaaaa...
Lambat lagi la aku mau pergi..
Masih ada masa untuk berhibur ngan kalian semua..
Masih ade mase teman Dayah g kelas Perancis, teman Mekna g kelas Pertanian, teman Kak Hani g kelas Hubungan Etnik,teman Ika g kelas Diskret, teman Kak Faezah g kelas SADAM...
Hehehehhe...
Nampaknya aku sangat penting pada mereka semua,rite?!

Afta dis im not student anymore..
But im a worker!
Ahaks!

p/s:Panjang betul entry ku arini ~_~

Wednesday, February 11, 2009

Award for My Top Commentators

Nukilan bB sYasYa pada 10:47:00 AM 9 kumen

Ahaks!
Buat pertama kalinya aku nak bagi award kat owg..
hahahahaha...
Even award yang aku buat ni tak la berape cantek n menarik perhatian..
Tapi aku seikhlas haty nak bagi kat top commentator aku..

Bawah ni senarai penerima award pertama aku :
  1. hakunamatata (23)
  2. RIE (13)
  3. daville (12)
  4. alif-mikail (10)
  5. Capo Grande (9)
  6. ***dee*** (8)
  7. ULTRAMAN (6)
  8. adnilsa (5)
  9. B | a | Y | B | i | e ♀ (4)
  10. siput_uda (4)
Kepada senarai tersebut..
Sila la mengambil award ini dan letakkan di blog anda yeah ~_~
Sekian....

Tagged from h[i]k[A]R[i]© ☂[x]O[x]O☂

Nukilan bB sYasYa pada 9:57:00 AM 6 kumen
Assalamualaikum wbt..

:bear10:uit..
tetb aku memberi salam ~_~

tag ini dr cik Hikari a.k.a x[o]x[o]

1/ Your name or username
:simerah1:bB sYasYa

2/ Left handed or Right handed
:simerah1:right handed

3/ Favourite letter to write
:simerah1:From A to Z

4/ Least favourite letter to write?
:simerah1:S

5/ Do you think you are HOT?
:simerah1:HOT?hahaha...maybe!

6/ Upload your favourite pic



7/ Why do you like diz pic?
:simerah1:becoz im in da pict! ~_~

8/ The last song you listen to?
:simerah1:Live Your Life by Rihanna n TT

9/ What are you doing right now besides this?
:simerah1:Blogging,checking my fs,ms,tagged

10/ 6 people I'm going to tag
:simerah1:Cik she
:simerah1:cik PinK FrEaK
:simerah1:cik irra
:simerah1:cik senget
:simerah1:ibujunes
:simerah1:cik aryn
:bye:
 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez