Friday, February 20, 2009

Eden Lake & Pink Panther 2

Nukilan bB sYasYa pada 9:16:00 AM
Tabiat lama datang kembali..

Minggu lepas aku tengok 2 movie..
Geng Upin & Ipin
Ong bak 2

This week aku tengok 2 movie ag..
Eden Lake
Pink Panther 2


Tapi kali ni tengok 2 movie dalam masa 1 ari!
Hehehe..
Aku dengan Kak Hani g The Mines semalam..
Matlamat utama usha external hard disk..
Then bile misi tercapai..
Kami plan tengok wyg la..

Tak tahu nak tengok cite pe..
Tanye dak kat counter tue..
Dia suggest cte Geng n Ongbak..
Tapi aku dah tengok dah..

Then terpandang poster cte Eden Lake..
So Kak Hani suggestkan kami tengok cite tu..
I'm just agree..

So kami beli la tayangan kul1pm punye...
Lepas tue kami jejalan jap sebab ada mase sejam ag..
Balik semula ke wayang..
Ase macam nak tengok pink panther..
So kami bli la tiketnye..
Budget dalam kul 2.30pm cite Eden Lake dah abs..
Jadi kami pilih pink panther kul3.30pm punye..


Our tickets!


Memula kami ingat cite Eden Lake tue cite hantu..
Tapi rupenye cite BUNUH2!

Adeh..tak suke nya..
Hampir2 saje kami muntah sebab tengok banyak darah..
Cite tue ade part takut,seram,sedih,romantik n macam2 la..
Part sedih membuatkan airmata aku bergenang manakala Kak Hani telah menangis..
Huhuhuh..
Part menyeramkan pula telah membuatkan Kak Hani menumpahkan our pop corn..
Nasib baek dah tinggal cikit..
Heheheh

SUngguh Emotional!

Tapi endingnya sangat tak besh n kami tak puas aty!







Cite Pink Panther..
Hua..cite ni memang funny..
Tapi kami buleh agak ckit2 jalan citenye n sape pencuri..
Endingnya ok la..
Funny!

Style like Inspector Jacques Clouseau (Steve Martin)


Nasib baek time kami tengok wayang tue..
Tak ramai dalam kedua2 panggung..
So kami buleh menjerit n gelak sesuka aty kami..
Hahahah....

10 kumen on "Eden Lake & Pink Panther 2"

여자 이니까® ☂[x]O[x]O☂ on February 20, 2009 at 10:07 AM said...

lor, ending eden lake x best eh??
ohohoh
tp overall move tue best kn??

bB sYasYa on February 20, 2009 at 10:26 AM said...

yup2..ending dia je yg xbesh..
sbb owg bek mati :(

.dyanza.maya. on February 20, 2009 at 12:17 PM said...

oh tabest ek ?
tak nak tgk hee
pink panther best ryte ?
;))

bB sYasYa on February 20, 2009 at 12:28 PM said...

bkn la xbesh cte eden lake tue..
cume seram
then kecian kat hero n heroin..
dowg mati xterbela..

yup2..
pink panther best
tp besh ag cte upin ipin
huhuhu

Rie Zarchry on February 20, 2009 at 1:44 PM said...

haha..watpe nk sian kat hero n heroin tu..
dpt duit byk dorg tu..hahaha

dark angel on February 20, 2009 at 8:34 PM said...

aku nak marathon movies ahad ni, Geng, ong bak,curious case benjamin, dan eden lake okay gak, aku sorang je, nak teman?

Rie Zarchry on February 22, 2009 at 10:02 PM said...

ehem!!

bB sYasYa on February 22, 2009 at 10:14 PM said...

ala...3cite kamu itu sy udah tengok..
agpun ari ahad sy turun melaka..
naek eye on malaysia ~_~
len kali ek? :P

D's noruaruwani on February 24, 2009 at 12:13 AM said...

wow...!!!
nk tgk upin i pin gaks...!!!

bB sYasYa on February 24, 2009 at 9:51 AM said...

sy xleh buka blog anda la cik D's noruaruwani

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez