Wednesday, February 11, 2009

Hungry n Angry!

Nukilan bB sYasYa pada 6:56:00 AM
:angry:Bengang je aku malam tadi..
Hot gile!
Aku semalam hanya makan sekeping roti canai telo time bekpes..
Then aku xlunch n xmkn pape hingga la malam..
Then kul8.30malam aku g tunggu kwn2 aku..
Dowg abes kelas kul8..
Nak ajak dowg p makan skali...

AKu, Mekna n Kak Hani bergerak la ke cafe kolej..
Malas nak g jejalan jauh2..
Aku order Bihun Goreng Singapore n telo mata..
Kak Hani pun order makanan yang sama dengan aku..
Mekna plak order Nasi Goreng Kampung...
Simple je kan?

Tapi kami hanya dapat order kami pada pukul11 malam!
Shit!Sengal!Bangang!Semua la kami dok mencarut..
Bayangkan la 2jam setengah kami tunggu order..
Muka masing2 dah bengang dah..
Ase nak bla je dari cafe tue..
Pakal je kami dah bayar..
Aku yang lapar tahap kebulur ni pun dah tak terasa lapar..

Memang lame gile an?
Orang len yang datang lebih lambat dari kami pun dah dapat ordernye...
Kami leh xdapat2..
Lepas sejam kami order..
Kak Hani g tanye orang tue..
Dia kata tengah buat..
Ok fine..
Then tambah sejam ag lepas tue..
Mekna plak tanya..
Dia bagi jawapan same..
Tengah buat...
Then last2 aku yang pergi tanye..
Sempat ag aku marah abang yang jage order tue..
Dia blh jawab "Erm...kertas order kamu tu ilang la..Boleh tulis semula?"
BANGANG!!!!!!!!!!!!!!!!

Lenkali cakap la awal2..
Tak payah nak dok cakap tengah buat ke pe..
ISh...Hampeh gile...

Kami terbuang masa 2jam setgh kat cafe tue je..
Padahal Mekna n Kak Hani ade test arini..
Aku plak byk asement nak kene submit..

Kami dengan jahatnye menyumpah segala sumpah seranah yang boleh..
Lepas ni..
Cafe KC di BOIKOIT!

:girl_3::girl_12:

2 kumen on "Hungry n Angry!"

RIE on February 12, 2009 at 7:54 AM said...

Hmm..kalo xdpt mknn, nk mkn org ek..mkn la shaye, shaye rela!! hahaha

bB sYasYa on February 12, 2009 at 4:34 PM said...

btl ni leh makan awk??
nnt shaye mkn kenyang2 ek..
hehehe
byk daging x? :P

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez