Tuesday, February 3, 2009

Shoe o shoe

Nukilan bB sYasYa pada 7:36:00 AM
:bear10:Hye every body..

Untuk bulan Feb ni aku tak post entry pape pun ag..
Aku terlalu banyak cite yang ingin dikongsikan sebenarnya..
Tapi malang skali tenet dikolej ku tersangat la HAMPEH!:bear4:

Berbalik pada title entry aku ni..
SHOE O SHOE..

Semalam lepas lunch kat Park View
Aku ade kelas hubunga etnik ngan kak hani..
Otw nak ge kelas tue..
Kami terserempak ngan member kami nama Aida...
Jarak dia ngan kami ade la dlm 5meter...
Ikuti perbualan kak hani n aida..


Kak Hani : Hye aida..
Aida : Hye...
Kak Hani : Bawu abes kelas kew?
Aida : Tinggiya kasut sya...


OMG!boleh plak dia cakap pasal kasut aku????Nape ek??

Dialog aku ngan kak hani lak...

Aku : Kak..asl dia cakap cmtu??Tinggi sangat ke kasut aku ni??
Kak Hani : Takla..Nape ek?Sampai soalan aku pun dia ta jawab..Dok fokus kat kasut ko...
Aku : Tak la tinggi mane kan kak?

Kak Hani : Takla..maybe sbb warna dia kot..
Aku : Ni lum ag aku pakai kasut warna merah kak..heheheh
Kak Hani : hehehehehh....

Kelakar plak aku pkrkan..
Leh pLak dak Aida tue fokus kat kasut aku....
Ish..Ish..Ish..
Cmne aku nk jadi ladies ni?huhuhu...

Ni la kasutnya.....Huhuhu




8 kumen on "Shoe o shoe"

^Sya*ZiLa^ on February 3, 2009 at 11:23 AM said...

kasut mana lu pakai tu?

chikpud's on February 3, 2009 at 4:56 PM said...

takde ar tgi sgt pon?

chikpud's on February 3, 2009 at 4:57 PM said...

cik leh tak invite sy guna email lain?

amylee_skin8@yahoo.com

chikpud's on February 3, 2009 at 4:58 PM said...

cik leh tak invite sy guna emel lain?

amylee_skin8@yahoo.com

bB sYasYa on February 3, 2009 at 5:16 PM said...

mmg la xtinggi pun..
sbb tue sy confius nape dak tue ckp cm2..
ish..ish..ish..
bg email blog kamu ye chikpud's

MisZ PinKy on February 3, 2009 at 11:32 PM said...

comeyy laaaa kasot tuuuu..

;p

bB sYasYa on February 4, 2009 at 12:53 PM said...
This comment has been removed by the author.
bB sYasYa on February 4, 2009 at 12:54 PM said...

ske wrna purple ek sis deanna?

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez