Friday, February 13, 2009

Tired

Nukilan bB sYasYa pada 11:02:00 AM
Aku sangat letih minggu ini!
SUMPAH!!

Minggu ni jadualku memang la padat..
Selase test Pertanian..
Rabu submit asement yang banyak tue..

Semalam (Khamis) test Perancis...
Petang aku balik seremban..
Kemas barang2 aku kat umah akak aku tue..
Ade orang nak duk menyewa kat umah dia..
So terpaksa la bilik yang aku buat tempat letak barang aku itu di kosongkan..
Then malamnye akak ajak tengok wayang midnite..
Even aku ade test arini (Jumaat)..
Tapi disebabkan cite Geng Upin & Ipin itu menarik minatku..
Aku pun setuju aje untuk menonton wayang..
Tengok wayang kat Jusco Seremban 2..
Agak ramai la untuk wayang midnite...
Tapi cite itu terSANGAT BEST!
Balik terus tido..
Langsung aku tak study..

Pagi ini (Jumaat)..
Aku balik semula ke UPM..
Terkejar ke lab SADAM..
Sambil dengar demo cakap..
Sambil study Java 3..
Sambil aku menaip entry ini..
Huaa..
Tak lame ag kul12..
Start test..
Sangat Cuak!

8 kumen on "Tired"

ARYN on February 13, 2009 at 3:38 PM said...

upm ke..samala kite..hehehe..fak apa..pertanian ek?? umo bape ek

Capo Grande on February 13, 2009 at 8:33 PM said...

perghh, padat nye jadual....dah keje sok mesti lagi padat kan....huhuhu...kalo mau rehat2 silalah apply menjadi kucingku...miow miow....

dark angel on February 13, 2009 at 10:11 PM said...

java? Nasib dulu aku kat U , benda ni belum intro lagi, ada member kena amik soklan gila babas susah. Kompom aku yang berdarah jawa pun takleh jawab.

bB sYasYa on February 15, 2009 at 12:35 PM said...

to aryn-->yup2..upm tp fac FSKTM...
dak science comp..umo bru 21..hehehe ~_~

to capo grande-->huhuhu..ku mmg kucing dlm bhsa perancis..hehehhe

to dark angel-->aiyak..sy pun jawa..tp tada pndai java..ssh bangat!

penjenayah.merah.jambu. on February 15, 2009 at 1:14 PM said...

sume org kate cite tu bes..
tingin aa plak nk tgok..
skang ni mmg bz..
minggu yg hectic dan sgt pressure..
takpe..t sume akan berakhir..
so let us enjoy this moment!
:)

bB sYasYa on February 16, 2009 at 10:15 AM said...

yup..
cte geng upin ipin mmg besh..
tgk la ~_~

RIE on February 16, 2009 at 8:29 PM said...

penat ek?
siannyer dier..hu2
meh tlg uwut meh..hehe

bB sYasYa on February 17, 2009 at 6:52 PM said...

ade org nk bg massage free kew? ~_~

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez