Tuesday, March 17, 2009

I'm Sick II

Nukilan bB sYasYa pada 12:21:00 PM
Sakit aku yang dari Khamis lepas tak bek2 ag..Stil macam tue gak even dah makan ubt yang R blikan..Pagi tadi aku pitam plak..Bile dad balik kje,mom bgth dad..Dowg trus bwk aku g Klinik...

Doktor tue Chinese, gurl, cantek..hehehe...Dia tanye nape..Aku bgth ar pape yg patut..Then dia check suhu badan...Tak panas sangat..Dia kata demam dah tak de..
Dia check plak pernafasan aku...Pastu dia check tekanan darah..Dia cakap aku tak makan..Tapi aku cakap aku ade bekpes pagi td.Tapi aku tau..Aku memang tak selera makan sejak akhir2 ni..Dia kata tekanan darah aku rendah..Tak normal..Sebab tu pitam..Dia cakap maybe aku kene gastrik.Dia tekan pewot aku..Sakit woo!So bile sakit,sah la aku kene gastrik...Dia soh aku pantang makan..Tak leh makan pedas, xleh makan makanan berminyak, xleh minum teh,kopi,nescafe n tak leh makan buah untuk sementara waktu..Makan bubur or sup seeloknya..




Ni ubat yang aku dapat dari klinik..Ubat yang besar merah kuning tu ubat antibiotik..Ubat kecik oren tu ubat gastrik..Ubat kecik cream tu ubat selsema..And dalam botol tue ubat batuk..

4 kumen on "I'm Sick II"

bLu3iShH.. on March 17, 2009 at 5:24 PM said...

em..so take care of urself..
mkn ubt..
jgn pkir bnda yg x pnting sgt..

MisZ PinKy on March 17, 2009 at 8:38 PM said...

byknyeeeeeeeeee ubat!

♡ Eibu June's ♡ on March 18, 2009 at 6:32 PM said...

salam syasya...
siannya sakit..moga cepat sembuh!!!

syasya ibu sudah jawab tag yg diberi syasya....yang (1)

sila2 komen ya...:)

bB sYasYa on March 20, 2009 at 1:00 PM said...

sy dh kembali sembuh
tp ase mcm nk skt blk..
thanks semua yang amek berat

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez