Monday, March 16, 2009

"Meet"ing

Nukilan bB sYasYa pada 3:43:00 PM
Akhirnya dapat gak aku nengok cite dragon ball tue..Dah lame aku xg tgk wyg..
Yelah...Dulu kat UPM hampir everyweek p tgk wyg dgn kak hani..Ni kat umah xde member nk kuar..

Setelah enCIK R selamat kembali ke johor.Aku pun mula mengatur plan bersamanya untuk ber"meet"ing..hahahha
Sekembalinya aku dari negeri Sembilan,menghadiri majlis perkahwinan kazen ku.Plan diteruskan.

So semalam(ahad).R menjemputku di rumah.Dia bawak anak buah dia skali si Mirul tue.Pastu pusing2 kt dpn tmn aku.Memenuhi pencarian R terhadap sesuatu.Then p plak Kluang Parade..Mesej enCik Shajime..Ajak lepak skali..Sambil2 tunggu dia,makan kat KFC yang aku idamkan seminggu ni..hahhaha..Then akibat lama menunggu Jime tiba and makanan pun hampir abis,kami nak p la crk tiket wyg..Jime & partner and syad & partner sampai plak time ktog bwu kuar kfc tue..hampir2 saje xpasan..(disebabkan aku cite kat R ttg kwn skewlku yg ku jumpe di kfc td)....Bile kan skali tiket utk Jime and da geng..Then g Kluang Mall plak crk barang aku..Tapi mission uncomplete...Ade ag yg perlu dicari lagi nanti..

Tiket wayang kami kul3.15..Sempat la patah balik semula dari Kluang Mall ke Kluang Parade..Cite Dragon Ball itu bese aje bg aku...R kata part aksi lawan2 ckit sgt dia tunjuk..xbesh!huhuh..aku pun xtau la..Tapi yang pasti Goku itu ensem!Jeles R..Lastly dia balas dendam plak dengan mengatakan chichi itu sexy..aiyak,GATAL!

Balik tue b4 R antar aku balik,sempat g farmasi dulu..Beli ubat batuk, selsema n strepsil untuk aku...(pict akan dilampir pada entry akan datang..insya allah)


p/s:Kak Hani,selamat menonton Dragon ball nanti ye.heheheh.Tidak ade pict untuk tontonan sebab dah lupa nk snap.. ^_^


6 kumen on ""Meet"ing"

syahza on March 16, 2009 at 5:03 PM said...

eeeee marah btul.. dragonballz x besh..uwaaaa..

ULTRAMAN on March 16, 2009 at 6:37 PM said...

pergh...g dating la....wahahaha.... jeles ni...

bB sYasYa on March 16, 2009 at 7:19 PM said...

relaks la syahza...

ye la cik ultraman..dating la..heehhe

dark angel on March 17, 2009 at 5:48 AM said...

ye, saya pun dgr dragonball tak best. Mehla tgok watchmen.

bB sYasYa on March 17, 2009 at 9:19 AM said...

watchmen?huhhuu...xske cte aksi sgt..kang trjerit2 je lbh..hhahahah

bLu3iShH.. on March 17, 2009 at 11:28 AM said...

hua...spe nk p tgk ngn ak ni..huhu

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez