Monday, March 2, 2009

SENGAL!

Nukilan bB sYasYa pada 2:55:00 PM
erm...
arini kne mangun pagi2...
ma kejut..
bagitahu yang dad nak antar g buat medical check up kt hospital kluang..
so aku mangun la dengan malasnya...
siap secepat yang boleh (dad tu suke cepat2..so tkt kang dia bising plak)
tapi still sempat bekpes..
makan kueh keria yang ma buat...
g naek kete..
borak2 sikit ngan dad..
dad bg duet..hehehe
sampai kat hospital kluang...
dad cakap dad nak balik dulu..
takot lambat plak nk kne tunggu.aku ok je la
aku g tempat kaunter pendaftaran...
dia cakap kat situ dah xde untuk medical check up..
kne g kat klinik kesihatan mengkibol plak
adehla..
naseb baek turun g tempat parking..
dad stil ade kat situ..
sampai kat klinik kesihatan..
aku g tempat pendaftaran dowg..
dad plak g park kete..
then dowg cakap..
arini xbuat medical checkup..
if nak buat esk sampai ari jumaat..
kul8.30 pagi..
adehla..
sengal betul..
misi kuar arini tak tercapai!
balik..
nampak surat PTPTN..
adeh..
baru ingat nak kol..
nak tanya pasal pinjaman kedua aku ni..
aku kan dah benti study
so aku nak bentikan la pinjaman tue..
kol owg ptptn tue..
naseb baek layan ok!
hehehe
borak punye borak..
rupenye aku kne bayar balik pnjaman kedua aku untuk degree ni secara lamsam!(nth betul ke tak aku eja..lantakla!)
so dats mean aku kne bayar cash rm7ribu la..
aiyak..mane mau carik duet
kje pun lom lagi...
ni aku g cc ni pun sbb nak download borang benti pinjaman tue...
nak kne pos kt dowg...
adehla..
memang SENGAL ARINI!

6 kumen on "SENGAL!"

bLu3iShH.. on March 3, 2009 at 5:13 PM said...

xpe la,arini je sengaL..
sok x sengal lg dah

dark angel on March 4, 2009 at 9:38 PM said...

i ngn member2 i panggil PTPTN ni ptptpu. Kalau dah kerja bleh buat loan, untuk byr loan tu, tapi nnt kira gali lubang kambus lubang plak yer.

by the way, i tengok balik comment2 kat blog i, ada yg i tak perasan, blum berjawab, u tanya i tinggal mana kan, jawapan i...apa kata u tanya pinkfreak, dia almost dpt tangakap i.hehe.

Capo Grande on March 7, 2009 at 10:33 AM said...

Boleh tolong bayar loan ku sekali x syasya??

bB sYasYa on March 9, 2009 at 4:40 PM said...

to blu3ishh-->msh sengal ag la..

to dark angel-->nape blog anda private?ssh mau meng"explore"..hahahha


to capo grande-->aiyak..kamu byrkan la loan ku ini...2loan ok ~_~

Capo Grande on March 9, 2009 at 8:31 PM said...

"boleh boleh", kataku sambil memancarkan sinar mata kejahatan....

bB sYasYa on March 9, 2009 at 11:34 PM said...

iye iye je buleh byrkan...

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez