Monday, March 30, 2009

Settle!

Nukilan bB sYasYa pada 7:34:00 AM
Akhirnye settle gak masalah tempat tinggal n transport aku..Alhamdulillah...hehehehhe
Aku dah dapat umah sewa dah...Kat Taman Bukit Baru,Bukit Beruang...Belakang Jusco Ayer Keroh...
Sesape orang Melaka or orang yang stay kat Melaka mesti la tau tempat ni kan..hehehheeh
Ari2 leh la aku g jusco..Jalan kaki 5min je k..Sekarang tengah sale plak tue..Huhuhu..Tapi aku mane la ade gaji ag..Kene jimat!heheheh
Masalah transport pun dah settle...Pepagi aku g keje nek Bus Tuah...Kul6lebih aku kuar umah g tunggu bus depan Jusco..Kul7 bus sampai kat Jusco tu..Kul7.15 aku dah sampai opis aku kat MiTC ni..Amat mudah... ^_^
Takde la masalah punch card merah..Eh,aku ade ke punch card??Tumb print ade la..hehehe
So sesape yang duk Melaka tue,mahu dating dengan aku kat Jusco,leh la roger aku ye..Aku buleh aje..heheheheh

7 kumen on "Settle!"

MisZ PinKy on March 30, 2009 at 10:12 AM said...

ehem3..

mari2..

kter ngedate..

dh dkt sgt dh tuuu..

;p

bB sYasYa on March 30, 2009 at 6:04 PM said...

itula sis...
meh la no contact anda..
hehhehe

bLu3iShH.. on March 31, 2009 at 1:24 AM said...

huhu..wa bes la,dok kat jusco..
so amcm kje?

MisZ PinKy on March 31, 2009 at 2:16 AM said...

no contct akn diberikn kt inbox fb la yee..

kt sini cm bahayeee jee..

hekhek..

bB sYasYa on April 1, 2009 at 8:33 AM said...

to blueish-->ok la kje...bz ckit sbb xde asstint..heheheh

to misz pinky-->orite...i dh dpt no tue..thanks

Shark on April 3, 2009 at 12:24 PM said...

sudah dekat ni

bB sYasYa on April 3, 2009 at 3:44 PM said...

anda duk mane shark?

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez