Friday, March 20, 2009

Status,birthday n work

Nukilan bB sYasYa pada 12:26:00 PM
********************
19 MAC 2009 KHAMIS
Aku kembali SINGLE.Berakhir sudah hubungan aku dengan dearie @ R...Hancur semua impian dan harapan aku bersama dia..Aku masih terkejut dengan pe yang dia buat tp aku redha..Sesape yang tau pasal aku dengan dia,xpyhla ckp hal aku dengan dia lg..Aku tengah belajar untuk lupakan dia walaupun sukar...Aku doakan dia bahagia dengan sesape saje di masa akan datang dan aku akan maafkan dia bile atyku sudah pulih sepenuhnya..Bukan mudah untuk maafkan org seikhlas aty..Aku sakit sangat2..Maaf.....
Thanks pada kawan2 aku yang support n beri perangsang pada aku...Thanks a lot pada bro riez,shaz,she,shajime n kak hani sebab teman and bantu aku..Bantu aku untuk kuatkan semangat aku semula....Cinta pada manusia hanya sementara n palsu belaka..Cinta pada Tuhan yang kekal selamanya.
****************************
23 MAC 2009 ISNIN
HARI JADI AKU YANG KE 21...Aku harap aku semakin matang dari sebelum ni..Rezeki aku bertambah murah..Umur aku tak panjang pun tak pe..Dah terlalu banyak dosa aku lakukan..Aku berdoa pada Tuhan semoga perjalanan idup aku dipermudahkan, kuatkan semangat aku hadapi ujian,dugaan dan cabaran dari -NYA.Aku insan yang lemah n aku sangat perlukan kekuatan..DIA yang mengerti segalanya..Semoga DIA maafkan aku...
*****************************
24 MAC 2009 SELASA
Bermula idup bawu aku sebagai seorang pekerja...AKu harap hari pertama aku berjalan dengan lancar dan dipermudahkan Tuhan...Aku cuba berikan yang terbaik pada kerja aku..Itu je tumpuan aku sekarang..CInta dah tak de...AKu nak kumpul duit n buat ape yang aku impikan..AKu pernah simpan angan2 untuk bawak R g Bandung..tapi hajat tak kesampaian..Lepas ni sapa nak teman aku g sane?Jom!
ENtry kali ni agak panjang..AKu tak tahu bile lg aku dapat update blog aku..Semoga aku punya kekuatan untuk buat semua ni seperti dulu..
P/s:AKu sekarang single..sape mahu aku?boleh contact aku..No telefon ade di entry URGENT..hehehehe

28 kumen on "Status,birthday n work"

syahza on March 20, 2009 at 12:47 PM said...

sabar yer dik.. bf curang yer..

laki mmg xleh dpercayai.. lebih malang lagi kalo ade pompan lain yg menyokong laki tu curang..

mmg lahanat & sungguh bangsat!

nota kaki: epi besday in advance

bB sYasYa on March 20, 2009 at 1:00 PM said...

xpela sis....
sy redha je dgn semua ni
mst ade hikmah disebaliknye kan?
thanks 4 wish my besday

MisZ PinKy on March 20, 2009 at 2:19 PM said...

sabar yeee..

mmg saket bler dpt tahu bf ade owng lain..

i was in ur shoes b4..

n know hw it feels..

b stong yeee..

take care..

chentanuriz on March 20, 2009 at 8:02 PM said...

take it easy ye sis even it hard to do.

i baru add link u n become ur follower...nice blog.

u're the same age u know...juz u tua dr i sket je...

i was born on May.
anyway,hepy besday n hepy sweet 21!!!

life must go on k.
sume yg t'jd mmg ade hikmah disebalik sume 2.
juz look for the future k.

can we be a fren??

siput_uda on March 21, 2009 at 12:28 AM said...

sabar n jangan mudah putus asa k.

ira on March 21, 2009 at 2:20 PM said...

sya...
dapat keje kat jabatan mane???
kawan2 lain???

ARYN on March 21, 2009 at 5:24 PM said...

tabahkan hati..ada laki yg lebih baik untukmu di luar sana :)

ARYN on March 21, 2009 at 5:24 PM said...

oh, lupa plak..happy birthday :) my sis birthday 24 mac..hee

irra on March 21, 2009 at 8:32 PM said...

happy bday!

bB sYasYa on March 21, 2009 at 9:22 PM said...

sis pinky...
i dh cube be strong ni...
i dh ok ckit skrg..thanks sis

bB sYasYa on March 21, 2009 at 9:24 PM said...

chentanuriz..
mst la kte leh jd kwn
kwn biar beribu2 lemon kan?
hehehe

yup...
life must go on..

owh kite same age..
xpela i jd kakak ckit
hehehhe

thanks

bB sYasYa on March 21, 2009 at 9:31 PM said...

thanks sis uda..


ira..
aku xtau ag jbtan ape...
aku lapor diri je kt putrajaya

bB sYasYa on March 21, 2009 at 9:33 PM said...

thanks sis aryn n irra

senget on March 21, 2009 at 9:50 PM said...

huhuhu...
da single yep...
besh ape single..
:P

bB sYasYa on March 21, 2009 at 9:56 PM said...

nthla..besh kot..hahahah

nexus_fms on March 22, 2009 at 12:37 AM said...

eh! ur buffday!

happy buffday sis!

may god bless u!

jgn noty2x..

be strong!

err..

keep kewl..

stay cute..

'n'

semoga panjang umo & murah rejeki!

aminnnnnnnn.. :)

Nabel on March 22, 2009 at 5:25 PM said...

jom gune widget radiobox ni,..
kecik tapi ade macam2,..
music video pun ade!..

www.radioboxfan.blogspot.com

Nabel on March 22, 2009 at 5:28 PM said...

jom gune widget radiobox ni,..
kecik tapi ade macam2,..
music video pun ade!..

www.radioboxfan.blogspot.com

bB sYasYa on March 22, 2009 at 11:23 PM said...

thanks nexus ~_~

Azizul.Jalil on March 23, 2009 at 2:57 AM said...

dia adalah laki ke?
nmpk lain mcm aje ....

bkn pengkid ke?

desperate nk pasangan ke?

putrajaya precint brp?

pesta belon panas msh ada lg ke?

shajimy on March 23, 2009 at 8:02 AM said...

hi... hepi besday....:)
be strong okies!!!

wid on March 23, 2009 at 8:48 AM said...

bb..
semoga hari2x anda ceria..
walaupun single..
banyak agi leh wat kat luar tue..
apa agie..
enjoy sakan arrr..
mcm time new year k..
sorg yg sgt2x kuat takkan nanes tau..
kamu kan kuat ..
so be strong..:P

bB sYasYa on March 23, 2009 at 9:55 AM said...

to encik azizul....
biar sape la dia pun..itu hal sy...
sy juga tidak desprate mencari cinta bawu...belon pns itu sy pergi tapi tak de plak belon tue..tak leh nk ltk kat blog.sy duk persint brape?itu rahsia!

bB sYasYa on March 23, 2009 at 9:56 AM said...

thanks shajimy...im ok now ~_~

bB sYasYa on March 23, 2009 at 9:57 AM said...

thanks wid...
sy ok je wid..
seperti yang anda lihat mase new year aritu..sy tak nanges ag la..hehehe..malu!

wid on March 23, 2009 at 1:38 PM said...

ahak2x..malu ker??
ecece...:P
sudah dapat tempat lom kat jabatan mana??nak gak tahu

bB sYasYa on March 23, 2009 at 1:56 PM said...

lum tau ag la wid..esk lepas lapor diri bwu tau kat jbtan ape ~_~
nnt sy bgth kamu ye

ULTRAMAN on March 23, 2009 at 5:58 PM said...

SELAMAT HARI LAHIR!!!! hehe., terlambat la plak nak wish ni..huhuhuh...

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez