Monday, March 30, 2009

Virus!

Nukilan bB sYasYa pada 6:10:00 PM
Jam dah kul6.15petang...Aku masih kat opis...Bawu settle tunggu orng betulkan PC...Ade virus yang bahaya yg menyebabkan tak leh nak online..Tak leh nak run system..Dowg tak leh nak buat keje..Bengang je aku ase sampai aku kene stay opis lewat cmni..Tapi nak buat cmne?Dah aku sowg je orang IT kat sini..Nak tak nak,aku kene handlekan gak la..Itu naseb baek HQ antar org betulkan..Nak aku betulkan?memang tak reti!Yelah..aku blaja sistem...Mane la reti sgt teknikal ni..Ni server n beberape pc stil probs...Esok orang len plak datang betulkan..Tapi esok aku stil nak kene tengok2 dulu..Orang tadi tue dh ajar aku ckit2..Thanks ye encik berdua yang longhat ala2..kelate tue..heheheh..Esok dah ade keje menunggu..Aku nak balik!

2 kumen on "Virus!"

nexus_fms on April 1, 2009 at 9:23 AM said...

uitsss.. morning..

owang IT bley blaja buang virus jugek kan? kamU mesti blaja.. Sepertinya membuang ViRus ni, menyembur ridset menghapuskan nyamuk saje..

p/s u tau pasal sistem je? meh datang sini tlg siapkan sistem ai.. lalala.. :p

bB sYasYa on April 1, 2009 at 11:12 AM said...

yeah..
buang virus kat PC leh la..
buang virus kt server,sgt xbrani!

sistem pe tu cik? ^_^

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez