Tuesday, April 14, 2009

Aku Di Ragut

Nukilan bB sYasYa pada 8:57:00 AM
Aku telah diragut pada sabtu lepas..
Aku tak cite panjang melainkan ade orang request untuk aku cite secara details..
Aku cuma nak bagitahu yang aku telah guna no hp baru..
Sesape yang ade no celcom aku, sila delete sebab aku guna no celcom baru..
Sesape ade no maxis aku, aku blum sempat untuk minta simcard bru bg no tersebut di maxis center..
Sesape mahu no hp aku, sila private msg ke email aku chenta.aty@gmail.com
Sekian..
P/s:Blueish & grennydayy..sila bagi no uox pack celcom anda pada sy sebab sy pun telah guna pack tersebut..Setgh sen kot msg..hehehehhe

21 kumen on "Aku Di Ragut"

TeD on April 14, 2009 at 9:20 AM said...

kene ragut ke...? nasib baik u tak cedera... take care...

bB sYasYa on April 14, 2009 at 9:23 AM said...

yup..alhamdulillah sy tidak cedera

syahza on April 14, 2009 at 9:29 AM said...

alahai, akak dlu kes ala2 kene ragut siap patah tgn lg..

alhamdulillah xde pape... next time hati2 ok

bB sYasYa on April 14, 2009 at 9:56 AM said...

ye sis..thanks :)

bluefroggie on April 14, 2009 at 10:40 AM said...

lengkali soh boipreng pegang beg..
tak pong, tayah bawak beg...
bawak beg plastik car4 ke meydin ke..

siput_uda on April 14, 2009 at 11:16 AM said...

uit..awat boleh jadi camtu.. bagaiman sebenarnya ia terjadi bb?

take my num k.. nnti miscall tau
0137138128

ira on April 14, 2009 at 11:20 AM said...

sya???....
keje kat maner?? sok. aku nak g melaka..
ader RCW kat mitc.. heheheheh

bB sYasYa on April 14, 2009 at 11:28 AM said...

to encik froggie-->sy xpunye boyfren la encik..cmne?

to siput_uda-->mau tau cite sebnrnye?nnt sy bt story k.hehehe..tungguu.......

to ira-->aku kje kat mitc la..menara mitc..bg no ko..kang aku contact..no ko ilang la...

nexus_fms on April 14, 2009 at 3:08 PM said...

Cik bb..

r u okey?
lain kali hati2 k?

p/s ingat sepanjang hayat pengalaman tu..

bB sYasYa on April 14, 2009 at 3:27 PM said...

sy ok cik nexus...mmg akan sy igt smpai bile..agak fobia juga ni

ira on April 14, 2009 at 3:40 PM said...

cik sya..
saya hantar kat email awak ek....
no fon sye

bB sYasYa on April 14, 2009 at 4:02 PM said...

orite ^_^

MisZ PinKy on April 14, 2009 at 5:14 PM said...

laaaaa kne ragut kee..

isyyy2...

bahaye nyeee..

joegrimjow on April 14, 2009 at 6:26 PM said...

no buat apa?

bB sYasYa on April 16, 2009 at 8:13 AM said...

ye sis..kne ragut :(

joe?what do u mean?

bluefroggie on April 16, 2009 at 4:26 PM said...

cik syasya: moral of the story is.. kena carik boipreng la tu..

bB sYasYa on April 17, 2009 at 8:21 AM said...

encik froggie-->sapela mahu sy ini...encik mahu jd boipreng sy?hahahaha

bLu3iShH.. on April 17, 2009 at 3:43 PM said...

sorry la..bru ni dpt bukak blog..
skank tgh final..arini paper etnik..sok sim plak..hhuhu..
anyway take care tau..

bB sYasYa on April 17, 2009 at 3:52 PM said...

xpe..its ok sis..gudluck utk final k..bt btl2 ^_^

gr33nydayy on April 18, 2009 at 2:15 PM said...

ni baru nk kumen...blog bru leh bkak...
nsb bek sya xpape...
take care ye sya...
zmn2 skrg ni mcm2 bley jd..dunia da maju..zaman da berubah..ni la jdnye...hehe..

p/s:bgus2 pkai uox...mmg murah :)

bB sYasYa on April 19, 2009 at 1:54 PM said...

ye cik greenny..sgt takot oo...ok2..nnt kte msg2 ek?hehehe

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez