Friday, April 17, 2009

Back to Johor

Nukilan bB sYasYa pada 11:52:00 AM
Dari last week aku nak balik johor..Tapi mum tak bagi balik..
So dis week aku balik la Kluang,Johor..Tiket dah bli dah..Kali ni nek bus S&S..KUl8pagi ari sabtu.
Tak sabarnye ase nak balik..Aku memang tak suke langsung duk Melaka ni..Sowie to say la pada orang Melaka..Memang takde aty langsung aku duk sini tapi terpaksa je mengenangkan keje aku ni..
.
.
Pagi tadi tahan bus, bus tak nak benti..Naseb baek ade bus len lepas 10min dari bus 1st berlalu..Alhamdulillah...Aku ni tak punye kekasih aty or driver untuk antar g keje..Aku gak tak punye transport sendri utk g keje..so nek bus je la g blk kerja..Sangat la bersyukur ada bus..Huuu
Tapi aku nak cite pasal sowg gurl ni..Dah 2kali aku nek bus skali dengan dia..2kali ni gak bus tu ikut jalan jauh sikit..Semata2 nak antar dia betul2 kat depan opis dia..Nak tau tak cmne dia leh dapat kesenangan cm2?Sebabnya....
.
.
.
.
.
Dia duk ngurat konduktor bus!Aritu konduktor len..Dia duk gurau2 dengan konduktor tu, then konduktor tu soh driver bus antar dia kat opis..Pagi tadi konduktor len plak..Dia duk gurau2..siap tukar2 no hp ag..So pagi tadi bus pun g la antar dia kat depan opis dia..Amboi cik kak..Senangnye anda..Menggunakan sepenuhnye kelebihan anda sebagai wanita ye..Aduhai..macam2!
Aku takleh la nak buat cm dia..Aku langsung takde skil nak mengurat ni..Hhahahaa..Sape mahu ajar??

11 kumen on "Back to Johor"

MisZ PinKy on April 17, 2009 at 12:29 PM said...

wahahahha..

dasatnyee pompuan tuuu..

TeD on April 17, 2009 at 2:29 PM said...

saye boleh ajar... muehehehe ;p

bB sYasYa on April 17, 2009 at 2:52 PM said...

dasatkan sis?heheheh..tp klaka gak..

encik ted leh ajar ke?saya mau..free ek?

deatH_luVer on April 17, 2009 at 3:16 PM said...

awk..

bB sYasYa on April 17, 2009 at 3:40 PM said...

ye awk..
awk,no awk ilang la...
bg no awk kt emel sy
chenta.aty@gmail.com

bLu3iShH.. on April 17, 2009 at 3:49 PM said...

wah..besnye blik..
pompuan tu msti nk sng je

bB sYasYa on April 17, 2009 at 3:50 PM said...

tau xpe la kak..
kerana dia aku lmbt ckit smpai opis..
bus duk pusing jauh...
best lor nk blk
heheheh

LinKin on April 17, 2009 at 6:38 PM said...

ehem...ehem...

cham on April 17, 2009 at 10:12 PM said...

ala sya..ku xd skil ngorat gaya gitu,rentikan ler,,aku rs lg ok klu ko trus blaja skill memnd bas...lg sng..hahaha..sah2 ko bw sndr bas 2..

Capo Grande on April 18, 2009 at 11:09 AM said...

saya mau ajar, tapi diri sendri ada slalu kantoi juga...mau ka??

bB sYasYa on April 19, 2009 at 1:52 PM said...

to linkin-->nape ehem2x?skt tekak ke yunk?hehehe

to cham-->alahai..bwk bus?nk kne bli bus plak.huhuh..dh 1 keje..xpela..tunggu ku ade transport sndri..hehehe

to capo grande-->leh la turunkan ilmu tu...kot2 sy berjaya..hehehe

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez