Thursday, April 16, 2009

Di Balai Polis

Nukilan bB sYasYa pada 10:24:00 AM
Time nak g balai polis, wani plak confius..dia xtau nk g balai polis mane..dia bukan bese sangat dengan area ayer keroh..so ktowg
g IPK dulu..kat sane, polis tu soh ktowg g balai polis bukit baru..So g la sane..Aku time tu, memang blur n macam pe je..jantung
ni xkeruan..isau gile kot..Sampai balai polis, ade sowang mamat arab yang ensem :P tengah buat report..Dia kene rompak depan
umah dia sendri.Duit n laptop harga rm9ribu yang dipakai tak sampai sebulan ag kene amek.Pergh..kalu aku la..ralat gile kot!So
sambil tunggu mamat tu buat report, aku kol orang2 yang berkenaan :

my sis --> untuk inform dia pe yg brlaku..minta dia no hotline cimb n maybank untuk aku stopkan kad atm aku.minta dia kol
celcom untuk stopkan no bil aku..tapi takle..dia nk user gak kol..
my mum --> untuk bgth dia tp dia marah2 aku plak..adehla :( sedih gile!
si dia --> minta dia stopkan no bil celcom tu sebab itu atas nama dia..
my kazen yg duk serumah dgn aku --> bgth dia..tp dia kat luar..tgh brdating dgn bf dia..dia langsung tak dtg balai..hampeh!
hotline cimb n maybank --> utk stopkan atm kad..naseb baek blm ade pengeluaran yang sempat di buat..

Pas mamat tu settle, aku plak buat report. Lanskoperal yg bt report aku tu asyk buat lawak je..Tak tahan aku gelak..Hahahhaa..Atleast aty aku tenang cikit..Wani plak blh layan pale gile pakcik tu..Masuk air tol!Dah tu polis tu leh tak paham kat mane beg tu ktowg letak..Siap buat demo la..hahahah
Tengah2 buat report, ramai plak orang datang..Ade sepasang suami isteri yang agak berumur datang.Suaminya berdarah2 kat kaki..Ngeri gak aku tengok..Bile tanya2, rupanya makcik tu kene ragut time tengah makan then suami dia g kejar peragut tu..tapi pakcik tu terjatuh plak..Sian gile!Ade sowg lelaki malay n pmpuan india datang nak buat report pasal pecah umah..Macam2 kes...

Lepas settle kat balai polis bukit baru..kene g IPD melaka tengah plak..

0 kumen on "Di Balai Polis"

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez