Friday, April 3, 2009

Excited!

Nukilan bB sYasYa pada 1:45:00 PM
Excitednye nak balik Kluang arini...Heheheh...Tiket awal2 dah beli dah...Punyela tak menyabar nak balik...Arini balik keje,tukar uniform (harusla..hehehe) then naek bus g MC..Bus aku g Kluang kul7.30malam..Bus orkid...Ade sesape nak teman?Heheheh..

Pagi tadi 1st time attend meeting jabatan ni...Wah..protokol sey...Naseb aku ade letak kasut kat opis ni...Memula ase macam formal je..Lame2 aku jadi mengantok...Menguap je keje..Dah la bos leh nampak aku dengan jelas..Hampeh tol!Huuu....b4 abes meeting, round table..Aku ade benda nak cakap...Tapi macam tersekat plak kerongkong ni..Yang kuar hanyala "Tak de pape"...Aiyak..Pemalu sungguh!Hehhehe...Next meeting aku nak kene buat laporan pasal unit IT plak...Pegawai yang uruskan hal IT dah serah tugas kat aku...Aduh..pe nak cakap ek bulan depan?Huhuh..Dah dok pikir ni...

Semalam aku jumpa sowg blogger ni...Cik Misz Pinky...Dia bawak member dia..Nurul..
Besh gak la kuar dengan dowg even kami semua pemalu n penyegan..Muuuaahhaaaa...Heheheh...Tak pe..Len kali kite lepak ag ye sis...


Curik pict Misz Pinky..Lalala




Makan di NewTon


Lepak di McD Dataran Pahlawan


Eye on Malaysia di waktu malam


P/S:Dark Angel, sy sudah jumpe misz pinky..kamu bile plak? :P

4 kumen on "Excited!"

syahza on April 3, 2009 at 3:07 PM said...

blk kluang jumpa akak lak

bB sYasYa on April 3, 2009 at 3:42 PM said...

akak ade kat kluang ag?
jum jumpe..
amek no hp sy kat entry urgent last month

bluefroggie on April 8, 2009 at 5:34 PM said...

kalo sy g kluang pong, jmpa saya ok :p lalalal~

bB sYasYa on April 9, 2009 at 7:40 AM said...

ok cik forggie...kite ngedate brdua ye?hehehe :P

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez