Thursday, April 9, 2009

Fast & Furious 4

Nukilan bB sYasYa pada 7:40:00 AM
At last, aku g gak tengok cite Fast & Furious 4 tu..Tapi aku tak tau pun pe aku tengok..
Tak fokus langsung!Seyes!Nyesal plak g tengok cite tu semalam...Sebab2 yg buat aku tak fokus :

  1. Aku dapat seat yg tak besh!Petang lepas balik keje aku terus g beli tiket.Tapi memang agak full gak ar panggung untuk tayangan kul8.30malam...So aku pilih je la seat 2nd last dr belakang.Bile masuk je...Alahai 3baris dari belakang, seatnye same paras..So memang nampak kepale org je la yg lebih.SHIT!
  2. Aku g ngan someone yg salu bt aku ase menyampah..Masuk wyg tu berdua dgn dia..Tapi kuar,aku kuar sowg sebab dia dh kuar dlu.Sempat ag ktowg gdh time tgk wyg tu.NYAMPAH!
  3. Ade 2org pondan duk sebelah aku tapi duk borak2..Bukan nak tengok wyg tu pun..MENCI!
  4. Boleh plak semalam tetiba my dad n mum asyik2 kol aku..Time aku tak kua,dowg takmo kol plak..Lepas abes wyg kul10.30malam aku terus balik umah.Trus kol mum..Aiyak..Kene leter dengan dia.."Angah, jangan asyik kuar malam je..Esok kamu nak kene bangun pagi..Nak keje"...Mum....Saya jarang kuar malam2.Balik keje trus balik umah.Tak kuar memane pun even saya tak suka sangat dak2 umah saya tu..Semalam je saya bwu nak kuar tengok wayang.Itu pun saya balik awal tau..Mum udah bising...TENSION!

Sampai pagi ni angin aku tak berape nak baek.Tambah2 dengan masalah member aku tu..Nanti aku post entry pasal dia...

4 kumen on "Fast & Furious 4"

LinKin on April 9, 2009 at 1:23 PM said...

hi bb...em xpa nti i blikan cd kat u k...tgok smula smpai puas;D

bB sYasYa on April 9, 2009 at 1:44 PM said...

orite..i tuntut ye ^_^

bLu3iShH.. on April 10, 2009 at 5:27 PM said...

hmm..len kali jom r tgk wyg ngn org..bru besh kn..

bB sYasYa on April 11, 2009 at 4:23 PM said...

yes sis..i miss u alot..xdpt dh nk tgk wyg same2..huuuu

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez