Thursday, April 23, 2009

Fasting

Nukilan bB sYasYa pada 8:26:00 AM
Semalam b4 blk kje, sister a.k.a nurse kat opis i pesan soh pose start kul12malam sampai ke pagi ni...Sebab dia nak amek darah i...
Pagi tadi datang opis, dia panggil..Adeh, i ni dah la penakut bab2 jarum n darah ni...
Dah la ade 3 orang staf lelaki kat dalam bilik sister tu...Nak jerit, malu..
SO mase sister cucuk jarum tu, sakit memang SANGAT SAKIT..tapi i bantai gelak2 je..Sampai staf2 laki tu pun gelak..Huhuhuhuh...
Sister nak check paras glukosa n cholestrol dalam darah i..
Sempena program "My HESS" ni, semua staf akan di check bodynye..Termasuk la i.
Tapi disebabkan i AJK bagi My HESS ni, so i di check dulu la...
Esok kene g Klinik Kesihatan Durian Tunggal plak..Ukur berat dan tinggi..Then g blaja fitness...Then blaja macamane program ni berjalan..Nanti i nak kene masukkan data staf2 ni dalam sistem plak..Banyaknye keje :(
Lepas check darah, sister bagi nasi lemak untuk bekpes..hehehe..Makan free!

2 kumen on "Fasting"

TeD on April 23, 2009 at 9:06 AM said...

ermm, sakit ke kene cucuk tu.. me tak penah buat lagi... huhu

bB sYasYa on April 23, 2009 at 10:37 AM said...

sakit la..
g la check darah kat hospital...heheheh

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez