Wednesday, April 22, 2009

Forget

Nukilan bB sYasYa pada 7:49:00 AM
YES!
Aku mahu melupakan dia ketika ini..
SANGAT MAHU!
Ade sape boleh tolong??

20 kumen on "Forget"

TeD on April 22, 2009 at 9:10 AM said...

nak tolong cane... ?

bB sYasYa on April 22, 2009 at 10:21 AM said...

tlng la bg cara utk melupakan org...

TeD on April 22, 2009 at 10:53 AM said...

ok, first of all, jangan ingat langsung nama dia... even apa2 berkaitan nama beliau... paling harus delete number dari phone... huhu

bB sYasYa on April 22, 2009 at 11:55 AM said...

erm..no hp, simcard dia, msg dia, pict dia, voice record dia...semua dh xde..dh ilang sbb semua tu dlm hp yg kne ragut aritu...

nexus_fms on April 22, 2009 at 12:15 PM said...

i 2nd agree ngan TeD..

it's hard to forget but try not to think even 1 single memory on ur ex..

rasa2 rindu kat dia tu, cari la kawan2 yang bolei layan u. bolei dengar keluhan u. tak pun cr member yang pernah kenal ur ex.. suh dia advice u bila u rasa rindu kat ur ex.

selebihnya memang pd diri sendiri. kena kuatkan ati..

LinKin on April 22, 2009 at 12:57 PM said...

bb.. klu u rsa mlupakn dia mbuat u bhgia truskn...tp klu itu mnykitkn u.... do it step by step k...;D good luck

bB sYasYa on April 22, 2009 at 1:06 PM said...

to nexus-->ye..skrg sy dlm proses itu..bile sy igt dia, sy sibukkan diri dgn kwn2..kuar dgn kwn2..hapy sane sini...tp aty sy msh skt..

to linkin-->thanks lalink..i'll do it step by step

TeD on April 22, 2009 at 1:14 PM said...

ya right... stop thinking about him & kalau teringat tu cepat2 buat2 busy... hehehe... jangan layan sangat ingatan tu k... ;)

nak lupe terus memang tak la kan... at least kite still ingat muke & name... cume we can stop thinking about the fella... :)

bB sYasYa on April 22, 2009 at 3:08 PM said...

sy cuma mahu lupakan kenangan n feeling sy pd dia..tp sy tetap simpan dia dlm aty sy sbg kwn dunia akhirat

Capo Grande on April 22, 2009 at 9:44 PM said...

i hav a friend who can erase ur memory...major plus, u can select which 1 to erase or alter...

http://heroeswiki.com/The_Haitian

just a simple Q...is it worth tryin???

bB sYasYa on April 23, 2009 at 8:16 AM said...

let me c 1st yeah.. ^_^

bluefroggie on April 23, 2009 at 10:57 AM said...

kalo nak ikot kan, kenangan tu sebenarnyer tak bole nak buang... sebab at one point, kita still akan teringat jugak :)

tengah basuh keta... teringat plak pernah g basuh keta dengan dia...

tengah makan ciken cop... teringat plak pernah cocok pisau kat paha dia...

tol tak?

kalau susah nak buang...
dengan secara perlahan-lahan macam slow cooker tue, cuba la macam.. macam... macam ape je kan?

macam tu la.... :p
*luper dah nak ckp ape, panjang sgt ayat*

bB sYasYa on April 23, 2009 at 11:14 AM said...

to incik forgie-->adeh..peningsy bce komen incik..heheh

to capogrande-->ye..ye..dh tgk..cite heroes rupenye..hahahah

Capo Grande on April 23, 2009 at 12:12 PM said...

aah citer heroes...huhu...nama I capo petrelli dlm citer tu...ada power emphatic acclimatize...hehehe...

wid on April 23, 2009 at 1:57 PM said...

bb..
semua penyata di atas dee setuju..
apa yg bb leh buat ialah..
lupakan kisah lama then make new life...
memang semua leh lupa but same time tue akan ingat..
mcm dee pernh alami lu lah..
enjoy n bz kan diri tue yg penting..n yg penting make new friends banyak2

bB sYasYa on April 23, 2009 at 2:49 PM said...

to capo grande -->anda mmg sungguh cepat perasan!heheh..eh!bukan ke anda brad pitt? :P

to dee-->thanks support me ^_^

Capo Grande on April 23, 2009 at 4:13 PM said...

masih brad pitt lagi...tu nama watak je...hehehe...

bB sYasYa on April 23, 2009 at 4:39 PM said...

ces..brad pitt pegang watak capo petrelli?..tp mcm len je..ehhehe

ULTRAMAN on April 23, 2009 at 5:47 PM said...

ingat dia smpi lupa...ehe...

bB sYasYa on April 24, 2009 at 8:19 AM said...

remember until forget ek?heheh ^_^

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez