Thursday, April 9, 2009

Hot & Cold!

Nukilan bB sYasYa pada 3:53:00 PM

Hot : Hot bila org asyk panggil aku je..Sampai keje aku pun tertangguh..Sampai naek sakit pale aku ni..

Hot juga bile org xreply2 emel penting aku..Camne nak buat keje ni?Aiyak..Tensen betul!


Cold : Cold bile duk kat opis ni yang macam duk kat eskimo je aku ase...Sejuk gile!Aku dah pakai sweater pun masih sejuk ag..Agaknya nak kene pakai glove, sarung kaki, jaket tebal agaknye...

Disebabkan sweater tu,aku tak dapat nak tunjukkan baju batik ijau yang aku pakai arini..huuu

P/s: Lalink, semalam anda mahu tengok pict saya kat pejabatkan?Sila la enjoy pict di atas..heheheh

8 kumen on "Hot & Cold!"

MisZ PinKy on April 9, 2009 at 4:26 PM said...

ari kamis kne pakai batik kan..

;p

bB sYasYa on April 9, 2009 at 4:37 PM said...

ye sis..
arini baju kurung batik warna ijau..hehehe

MisZ PinKy on April 9, 2009 at 4:49 PM said...

cecece msti ayuuuuu jeee..

hik3..

;p

TeD on April 9, 2009 at 4:54 PM said...

kat opis sejuk...? omg, best nye...
kalau ade mase try buat unggun api kat sebelah... ;p

cIk JanNah on April 9, 2009 at 5:23 PM said...

hiks..

kje gov erk?

ptt la pkai batik~

;)

Capo Grande on April 9, 2009 at 10:34 PM said...

boleh dtg opisku ye rujuk koleksi pakaian sejukku ku....eh betul ke namanya?? bukan pakaian panas ek???

Azizul.Jalil on April 10, 2009 at 12:27 AM said...

ni sweater baru ke

bB sYasYa on April 10, 2009 at 7:48 AM said...

to misz pinky-->ayu?harusla..heheh

to ted-->buat unggun api?great idea!

to cik jannah-->yes sis!

to capo grande-->confius juga..pakaian pns or sejuk???

to azizul.jalil-->itu RAHSIA!

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez