Thursday, April 9, 2009

I feel that i wanna hit,kick & kill someone so much!

Nukilan bB sYasYa pada 7:48:00 AM
Aku ase aku macam nak sangat2 sepak org, pukul org, belasah dia ckup2..GERAMNYE!Sowie la entry ni agak kasar ckit & merupakan luahan dari aku untuk "dia" yang berkenaan sahaja..
Aku memang salu minta tolong ko & setiap kali aku minta tolong, ko tak penah hampakan aku..Ko mesti akan tolong aku walau cmne skali pun.Aku pun anggap ko macam kawan rapat aku.Family ko pun baek dengan aku.Time aku kat Melaka ni sensorg, ko & family ko la yang tolong aku.Bagi aku tempat tinggal & tolong antar aku g keje.Aku hargai sangat2..Tuhan je leh balas jasa ko tu.
Tapi aku sangat RIMAS & TAK SUKA bile ko cuba campur tangan hal peribadi aku.Aku tau kite penah couple dulu.Tapi aku dengan ko dah putus setahun yang lalu.Dah lame sangat & aku pun takde feeling kat ko pun.Dah banyak kali aku cakap dengan ko, jangan layan aku macam gf ko.Aku bukan gf ko ag.
Ko mesti nak amek tahu dengan sape aku kawan.Tiap kali aku jumpe ko, ko mesti nak check hp aku.Nak tengok call in/out.Msg kat inbox & sent items.Picture2 yang ada.Semua ko nak tengok..Itu hak peribadi aku!Semalam time tengok wayang, "lalink" msg, ko sibuk2 nak tengok.Last2 ko msg dgn "lalink" entah pape je.Sowie lalink, i tatau pun pe yang dia msg u sebab dia delete msg u n sent item.Aku benci ko buat macam tu.Bukan sekali tapi berkali2..
Bile aku marah, ko buat muka, ko majuk, nanges & bagi msg bukan2 macam semalam.Ingat aku heran ke?!
Aku ni single.Takde kekasih aty..Takde yang dicintai & mencintai aku.Tapi aku tensen macam aku ni ade couple je.GERAM!Korg leh paham tak pe aku ase sekarang????

10 kumen on "I feel that i wanna hit,kick & kill someone so much!"

MisZ PinKy on April 9, 2009 at 11:07 AM said...

huhu..
saba saba..
namo bengang2..

ULTRAMAN on April 9, 2009 at 11:19 AM said...

siapa la manusia itu kan...rilex2 bha...

bB sYasYa on April 9, 2009 at 11:26 AM said...

to misz pinky-->tengah sbr ni sis..

to ultraman --> siape dia?biarla rahsia..

MisZ PinKy on April 9, 2009 at 12:01 PM said...

ehem2..adekah dia itu orng yg sayer jumpe itu hari??

kuang kuang kuang..

;p

LinKin on April 9, 2009 at 1:28 PM said...

bb jgn mrh2 ek cyg...ckp xnk cpt tuakn....^_^

(girL)

bB sYasYa on April 9, 2009 at 1:43 PM said...

to misz pinky-->yela sis..sape ag kwn sy kat melaka ni

to linkin-->ye..xmrh..shuke sangat ^_^

TeD on April 9, 2009 at 2:00 PM said...

eee... teruknye perangai...sabar je lah... jgn layan sangat k... chill out..;p jgn stress2.. nanti beruban...

bB sYasYa on April 9, 2009 at 3:42 PM said...

beruban??
sensitif 2..hehehe

bLu3iShH.. on April 10, 2009 at 5:26 PM said...

huhu..look like i know dats person rite?hmm..abaikan je la

bB sYasYa on April 11, 2009 at 4:22 PM said...

yup..
abaikan je la sis honey..bengang je ase :(

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez