Thursday, April 23, 2009

Jangan Tegur

Nukilan bB sYasYa pada 8:33:00 AM
Semalam g tengok wayang dengan M kat MP..Semalamkan Rabu..Tiket murah la ckit...
Dari aritu nak tengok, tapi ade je halangannye..Akhirnya menjadi gak semalam..
Start2 cite je, i dah kecut perut...(Lompat..lompat..lompat..kecut perut...Terigt buat senam seni kat kolej dulu..hehehe)...I ni memang la PENAKUT..tapi nak gak tengok cite hantu..Penyudahnye separuh cite i tak tengok..sebabnya :
I tutup mata : takot nak tengok hantu tu..
I tutup mulut : takut i terover jerit..
I tutup telinga : tak nak dengar sound dalam cite tu..seram!
Alat untuk menutup : baju cardigan itam i..
Hahahahah...Sampai M cakap "sya, tengok la cite tu.." I jawab.. "taknak..takut.."
Tapi sampai sekarang i terpikir2..Pe kaitan title dia JANGAN TEGUR tu dengan jalan citenye ek??Macam tak de kaitan je..Hahahahah.. :P
Malam ni nak tengok cite BOHSIA plak..Tiket dah beli..Sape nak join???

7 kumen on "Jangan Tegur"

miSz.haNie on April 23, 2009 at 9:44 AM said...

nih tgk wyg ke..
wyg tgk dia..
hahahahahah :P

bB sYasYa on April 23, 2009 at 10:42 AM said...

nth la hanie..xtau la..heheheh

wid on April 23, 2009 at 1:53 PM said...

wahahha mari sama2 tgk BOHSIA..
DEE pon nak tgk malam nie kat mid valley..:P

bB sYasYa on April 23, 2009 at 2:30 PM said...

aduh..lame gile tak g mid..
ok2..esk kte share cite ek..hehehe :P

wid on April 24, 2009 at 2:06 PM said...

bb...
saya sgt2 marah ni..
beria2 nak tgk BOHSIA tapi..........
TIKET ABES..even sampai kul 11.30 malam...adesss sgt2 sakit hati..
at last tgk jangan tegur..
bengong jer citer dye...buang duet j tgk ...

dark angel on April 24, 2009 at 2:19 PM said...

bb kat melaka ker???

bB sYasYa on April 24, 2009 at 3:06 PM said...

to dee-->ala ciannye...bb dh bli tiket awl2..time tgk jgn tegur..hehehehe...arini g la tgk ^_^

to dark angel-->yup..sy duk melaka skrg..salu g mbo melaka mall kan?umah sy dkt je dgn melaka mall tu ^_^

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez