Wednesday, April 8, 2009

Kursus Antivirus Trend Micro di Putrajaya

Nukilan bB sYasYa pada 7:47:00 AM
Semalam aku tak masuk pejabat pun.Aku ditugaskan untuk menghadiri Kursus Antivirus Trend Micro di Kementrian Sumber Manusia,Putrajaya.Buat pertama kalinya aku menghadiri kursus sejak 2minggu bertugas..Buat pertama kali gak aku naek kete jabatan & punya driver..Hehehe..
Aku bertolak kul7.16pagi dari Jusco Ayer Keroh,Melaka..Di ambil oleh En. Azmi, driver jabatan a.k.a my driver 4 a while..huhuhuh..Menaik kete nissan x-trail (sangat syok!).Sampai sane b4 kul9pg..So tak la lewat sebab kursus start kul9.30pagi..
Kursus tue pasal Antivirus Trend Micro yang digunakan oleh KSM & Jabatan2 di bawahnya. Okla kursus tu.Banyak gak benda yang aku belaja even small2 n simple2 things..Heheheh..Aku kan budak bawu belaja..Guru yang mengajar pun ok even dia agak cepat & kadang2 kami terpaksa minta dia untuk ulang semula..Sowie cikgu... :P
Afta lunch, aku terjumpa sowg lelaki yang selame ni aku msg2 dia je..Penah cakap dalam phone pun atas urusan keje..Tak penah tengok muka...Aku akan cite pasal dia pada entry "That Man"..
Kul4petang selesai semua kursus & urusan aku dengan En Salleh yang memberikan aku installer sistem kat jabatan. Turun bawah, driver sudah sedia menunggu..Sampai Jusco semula kul5.15petang...Cepat gakkan?Hehhe...

Ni la En. Azmi

Tak nampak plak cikgu ni

4 kumen on "Kursus Antivirus Trend Micro di Putrajaya"

gr33nydayy on April 8, 2009 at 5:20 PM said...

bukan main skrg ni ek..ade driver gtuuu...jeles i hokey..

gr33nydayy on April 8, 2009 at 5:20 PM said...

bukan main skrg ni ek..ade driver gtuuu...jeles i hokey..

bB sYasYa on April 9, 2009 at 7:37 AM said...

hahahah..itula kelebihan ble jawatan tinggi ckit :P

bB sYasYa on April 9, 2009 at 7:38 AM said...

owh..nnt anda sudah kje,jwtan anda lbh tinggi dr i tau..lg leh nek kete mewah..hehehe

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez