Wednesday, April 22, 2009

Meeting, Flirting, Eating....

Nukilan bB sYasYa pada 8:22:00 AM
Tarikh : 21hb April 2009

Masa : 9.30malam
Lokasi : Dataran MBMB, Ayer Keroh

Semalam lepak kat dataran sebab janji dengan someone untuk ber"meeting"...Asalnya berdua tapi akhirnya bertiga..Puncanya kedua-dua orang tersebut ajak i ber"meeting" serentak...Kira flirting beramai-ramai la..Ahaks! :P

Jalan kaki dari umah dengan M..Dia park moto kat umah i..Memula nak g tengok futsal, tapi cancel bile dia tau i mahu meet someone..Sibuknye nak ikut!

Dari umah ke dataran tu tak la jauh sangat..5 min je jalan..Kadar jalan yang normal, tidak laju atau perlahan..Sampai kat dataran, g men air pancut dulu sementara tunggu someone tu..

M hanya tengok i men2 dari jauh..Tetiba i dengar orang nyanyi lagu raya

"Kini tiba masanya..berhari raya..."

Adeh, sape plak nyanyi lagu raya memalam ni??Then i toleh, rupanya ade sowg mamat ni yang nyanyi..Dia bertiga dengan member dia..Badan agak berisi, memakai baju belang2 merah putih dan berseluar pendek (Aiyak, detailsnya i cite..HEheheh)..Makin aku menjauh, makin dekat plak dia datang kat aku..Tetiba dia tanya..

Mamat belang : "Pakwe awak ek tu?" sambil menuding jari ke arah S.

I : "Takla..dia member saya je..Nape?"

Mamat belang : "Takde pe..tanye je..Umur brape nie?"

I : "21.."

Mamat belang : "Eh!kita sebaya la plak!"

I : "eeeye ke?" sambil aku gelak2..muka cm2, perasan umur 21...i ase umur dia dlm 25 kot..

Mamat belang : "Jum la men air pancut tu.."

I : "Eee..tak nak la..basah la nanti "

Mamat belang : "La..memang la basah..dah namanya air.."

Hahahaha..gelak same2..Then aku bla dari situ..Dia panggil..

Mamat belang : "Eh awak!nak g mane tu?"

I ignore je..Cukupla flirting jap..Hehhehe...
Then someone tu pun sampai..
I kenal J tahun lepas..Kenal dari FS je..Dia add me 1st then dia cakap nak kenal..I ok je la kan agpun dia kawan pada kawan i yang agak rapat..(Siput_ Uda, sis kenal dia..)Rupanya dia suka i dat time..tapi i tak layan sangat sebab i kapel dengan my ex..Setia ok!Ahaks!I pun bertrus terang dengan dia yang i ade orang len..Dia terima..
Now bile i single, dia datang balik kat i..Macam tau2 je dia kan?So semalam untuk 1st time la kitowang jumpa.Agpun dia dah abis final exam..Dia cuti sem sekarang..Kebetulan dia pun orang Melaka, itu la leh jumpe. B4 nak jumpe tu, macam2 benda la jadi..Macam perang pun ade..Tapi perang ape?Biarla rahsia...
Memula M tak suka i jumpe J ni tapi bile dowg dah berborak, aiyak...I plak diam je..Dengar je dowg borak2..HUh!sape meet sape ni?Hehehehhe...Lantak la..
Yang pastinya misi flirting berjaya..Lalalalalla...Jahatnye saya..SILA TIRU OK!

Dalam kul11malam, J nak berundur..Kakak dia dah kol ajak makan..I dengan M pun nak g eating..LAPAR!!!


Pict tak berapa clear...Hp bese aje ^_^

Ni bukan pict semalam..Ni pict time lepak kat depan Menara Taming Sari...Saje nak letak..Hehehehe

P/S : Sape lg mahu dating dengan i?Silala buat temujanji dulu..Hehehhe ^_^





16 kumen on "Meeting, Flirting, Eating...."

LinKin on April 22, 2009 at 1:01 PM said...

bb namo noty2 ek...huhuhu;p
motif..hihihi

bB sYasYa on April 22, 2009 at 1:07 PM said...

tak notty la lalink.. ^_^

adnilsa on April 22, 2009 at 2:27 PM said...

syasya..minggu ni kamu balik x?

bB sYasYa on April 22, 2009 at 3:05 PM said...

owh cik adnilsa...sy tk blk minggu ni
insya allah minggu dpn sy blk..tp sy nek jb dulu..hehehe :P

MisZ PinKy on April 22, 2009 at 3:32 PM said...

wahahahaha..

beshnyeee datim2..

nak jgkkkkkk!

lalalala

bB sYasYa on April 22, 2009 at 4:03 PM said...

hehehhe...sudah jd seperti dulu..manyak scandal..hahaha :P
ala..sis semlm bz an..cmne mahu ajak..hehehe

alif-mikail on April 22, 2009 at 4:16 PM said...

sapa mamat belang tu?

bB sYasYa on April 22, 2009 at 4:31 PM said...

dia manusia..lelaki..tak tahu namanye..heheheh

zaidharis on April 23, 2009 at 3:46 AM said...

erk,
boleh ae camtu?
akak?
mesti akak cun kan?
heheh~

ai,
salam perkenalan.

bB sYasYa on April 23, 2009 at 7:40 AM said...

cun??hehehhe
akak bese2 aje adik..
alhamdulillah ^_^

siput_uda on April 23, 2009 at 7:46 AM said...

hikhik..saya kenal kedua2nya.. bb n si J.lalalla..wah,dating2..besh2..bile nak jumpa sis lak ni..uwaaa

bB sYasYa on April 23, 2009 at 8:24 AM said...

datin mmg besh!hehhehe
nnt kite jumpe ye sis..
tunggu sis abs final n bb blk jhr ^_^
takpun sis dtg la melaka...lawat bb :P

bluefroggie on April 23, 2009 at 11:00 AM said...

cik nie... :)

bB sYasYa on April 23, 2009 at 11:13 AM said...

hehehe..sy nakal ek incik frogie?? ^_^

bluefroggie on April 23, 2009 at 12:29 PM said...

being notty is a fun things utk sekali sekala...

but it wont solve anything :)

bB sYasYa on April 23, 2009 at 2:31 PM said...

ye incik frogie..sy tau tu..thanks igtkan sy ^_^
mereka hanya kawan sy sje..tidak mau noty or being player

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez