Monday, April 20, 2009

My Baby Part I

Nukilan bB sYasYa pada 9:01:00 AM
Ari Sabtu lepas selaen balik johor sebab melepaskan rindu pada family, masakan mum, keletah adek2, borak2 dengan my sis n bosan duk kat melaka, ade tujuan penting len yang menyebabkan aku harus balik ke rumah..Tapi macam wajib je..Hahahhaha...
Aku harus menandatangani perjanjian untuk mendapatkan "my baby"...
Belum sampai rumah ag, aku terus g tempat yang berkenaan..(setelah membeli tiket balik melaka untuk ari ahad)..My dad, my sis n my lil bro dah menunggu dah..Sowiela..Bus agak lewat sedikit..
Tapi naseb bek orang yang pegang segala dokumen tu tak sampai lagi..Ade la tunggu dalam 15min..ke lebih ek?Lantak la..orang tu pun sampai..
Banyak la plak nak kene turunkan autograf aku.Agak letih gak la jari jemariku yang halus lagi runcing ni..Heheheh...Tapi jap je dah settle..My sis turut turunkan autografnye untuk menjadi penjamin aku bagi mendapatkan "my baby"...Tapi sis x seglamer aku k.. ^_^
Insya allah "my baby" akan dapat minggu ni .Tapi my dad yang akan amek "baby"..Tak kisah la..Janji aku sudah punye "baby" sekarang..Hehehhe
Pe yang aku buat time cuti tu ye?Sila la ke blog my sis.Longest story.Dia sudah buat laporan di sana..hehehe

5 kumen on "My Baby Part I"

syahza on April 20, 2009 at 9:42 AM said...

wah kete ape dik?

LinKin on April 20, 2009 at 11:45 AM said...

Emmm pas ni dapt "baby" xdpt la nk shping bagai...coz nk bg dia susu ari2...;P

bB sYasYa on April 20, 2009 at 11:50 AM said...

to syahza-->kete bese je sis ^_^..setakat yg mampu...

to linkin-->tau xpela..kne budget utk susu dia tiap bulan..heheheh

bluefroggie on April 20, 2009 at 4:47 PM said...

tahniah-tahniah :) bole la bawak g jengjalan.. lalala~

bB sYasYa on April 20, 2009 at 4:58 PM said...

bwk baby g jejln..besh2..heheheh

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez