Wednesday, April 29, 2009

My status

Nukilan bB sYasYa pada 7:39:00 AM
Ade orang telah salah paham dengan status aku...
So mari aku jelaskan..

My status : SINGLE!

Sape itu cik YUNK?

Dia sowg sahabat rapat aku..Tempat aku bermanja sejak aku kehilangan cinta..
Aku panggil dia cik YUNK sebab memang panggilan dia begitu..
Dia panggil aku cik BB sebab kawan2 aku pun ramai panggil aku BB..
Dia penah propose aku untuk jadi partner dia...
Tapi aku dan dia masih punya perasaan yang kuat pada ex masing2..
So kami telah berbincang sesuatu dan akhirnya kami setuju untuk jadi kawan rapat sahaja..
Tapi aku tak tau la untuk mase depan macam mane..
Kita plan len, tp nanti len yg jadinya..
Aku cuma berserah saje..

Sila la jangan salah anggap dengan pe yang aku tulis di blog...

Sila jangan pikir aku ni gurl yang murahan hanya kerana aku kuar dengan ramai orang..Mereka hanya kawan2 aku..Aku mengaku ade antara mereka yang menaruh perasaan pada aku, tapi cukup sekadar mereka yang berperasaan begitu..Tapi bukan aku..

Sila beri kepercayaan dengan setiap kejujuran yang aku nyatakan.....

4 kumen on "My status"

is on April 29, 2009 at 3:16 PM said...

psstt..

cik, saya macam tau je sapa cik yunk ni? lalala.

jom date.

bB sYasYa on April 29, 2009 at 3:40 PM said...

cik is kenal ke??heheheh
jum la ngedate!

LinKin on April 29, 2009 at 8:11 PM said...

yee...yee sy pun cm tau je...ngeh3x ^_^

bB sYasYa on April 30, 2009 at 7:45 AM said...

anda tau ke sape cik yunk tu cik linkin??
anda semua ni spy ek?tau aje..hahahah

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez