Thursday, April 2, 2009

Novel I Love U

Nukilan bB sYasYa pada 11:45:00 AM
Novel P.S I Love U ni aku beli ari Ahad lepas kat MPH Mahkota Parade,Melaka...Dari aritu time aku kat Seremban aku nak beli..Tapi mase tue takot2..Sebab takot budjet lari..Sekarang aku beli sebab aku buhsan kat umah sewa tue...
Novel tue The No. 1 International Bestseller ok..Hehehhehe...Aku bawu je bace sikit..Aku bace malam..Bace cikit je dah buat aku mengantok..So harus la tido kan bile mengantok?Penyudahnye nk abeskan 1 chapter pun lambat.Hehehhe...
My sis kata kawan dia ade muvie dr cite ni..Tapi aku tak sempat2 nak minta dia..Nak tengok gak muvie dia same tak dengan novel ni..
Ade sesape dah abes bace cite ni?Buleh la share2 dengan aku..hehehe ^_^

7 kumen on "Novel I Love U"

FARIE on April 2, 2009 at 12:09 PM said...

cecelia ahern chick-lit mmg best giler..
i ader sumer novel dia kecuali the gift.. xsmpat nk bli lg..

nnt try bace thanx for the memories by da same author..
manyak siok oo..n_n

nexus_fms on April 2, 2009 at 12:19 PM said...

babe,

ai da nengok citer tu.. sangat touching..

ai bagi 8 bintang dr seploh.

kamu nganTok bila baca buku tu? ishhh.. ni yang rasa mcm nak ambek je buku cik syasya nih.. :D ngeh3..

ARYN on April 2, 2009 at 12:34 PM said...

sy xbaca ..tp adik sy layan suma novel cecilia ahern ni..suma novel dia kumpul..ct nie best..tp kalu tgk muvie dia kwn kata biasa je..hehe.tp novel cecilia yg lama2 byk best2..adik sy kata..sy layan novel jodi picoult

bB sYasYa on April 2, 2009 at 12:38 PM said...

to farie-->ye ke farie??nnt i crk k..tunggu yg ni abes dulu..heheheh

to nexus-->nexus dh tgk?nk tgk gak!tau..cite ni mmg touching...tp bdn letih la..bce ckit mengantok..hehehe..mane leh amek buku i!heheheh

bB sYasYa on April 2, 2009 at 12:39 PM said...

owh..tp mmg best pun novel dr cecelia ahern ni sis aryn ^_^

Farha Aly Tan on April 2, 2009 at 9:30 PM said...

novel nie u beli.
u xkan menyesal sbb best sgt.
i juz read finish :)

bB sYasYa on April 3, 2009 at 8:23 AM said...

ye ke farha??im trying to finish it as soon as possible...hehhe ^_^

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez