Tuesday, April 28, 2009

Picnic Without Planning

Nukilan bB sYasYa pada 7:43:00 AM
Ahad lepas i sangat malas kuar umah..Lunch pun kat umah je..Tapi bile dah petang, lepas bangun tdo, ase bosan plak..Ajak la my frens g pasar malam area ayer keroh ni..Lepas tanya2 dak umah jalan nak g pasar malam, i pun mandi, siap2. Then gerak la ke Ayer Keroh Height..
Tapi tak jumpe plak pasar malamnye..Ase macam dah betul dah jalan, tapi tak tau la nape..Last2 my frens kata jum la g pasar malam depan Pantai Puteri..I pun memang penah cakap dengan dia i nak g pantai tu..i memang sangat suke g pantai..tenang je ase...
So g la..Ingat dekat..Tapi macam lame je nak sampai...
Sampai kat pantai, trus g pasar malam yang dekat dengan pantai..Bile pe yang patut, then makan tepi pantai..Ala2 picnic la..Even tak plan pun...
Dapat gak tenangkan diri, pikiran sekejap..Dapat tengok sunset..Tapi..
Tengah2 makan, Cik Yunk plak msg i..I cakap i kat pantai..Dia marah sebab i kua xbgth dia dulu...
"Yunk, sowie ye...bb xplan pun nak g pantai ni..Tetiba je..itu tak sempat nak bagitahu yunk..Sowie sesangat."
Kul7lebih ckit kitowg pun balik..Mase nak balik i terperasan signboard jalan..
Terkejut gak i tengok..Patut la i ase lame je nak sampai.Rupe2nye lebih kurang 14km dari pantai ke pusat bandar..Itu lum kira dari pusat bandar ke ayer keroh plak..Umah i..HUH!JENUH!

Picture tak berape nak terang.Sowie!



Sliper i nak kene hanyut dengan ombak..Huhuu

Tengok sunset..Best



P/S: Cik Yunk, puas dah tengok pict br cik bb?Hehehhe..Banyak dah letak pict ni ^_^

6 kumen on "Picnic Without Planning"

LinKin on April 28, 2009 at 9:04 AM said...

bb cntikny pmdgan sunset tu....hihihi;D

tp i ska pict u yg rmbt pnjg la....ayu skit^_^...

lain x nk take pic,jgn blkgkn chya....gelap la gmbr tu...;P

pepepun yg pntg hapy k...pnjg ni cment...hehehe

bB sYasYa on April 28, 2009 at 9:17 AM said...

ala..bkn sebab cahaya ke pe..
tp sebab hp tu la..
huhuhu..
alahai..tamo dh jd ayu..xbest!heheheh

bluefroggie on April 28, 2009 at 10:11 AM said...

comel :)

bB sYasYa on April 28, 2009 at 11:00 AM said...

comel ek cik frogie?heheh
SUKA!

bLu3iShH.. on April 29, 2009 at 3:03 PM said...

nice rambut bru..

bB sYasYa on April 29, 2009 at 3:35 PM said...

nice ek sis?thanks ^_^

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez