Monday, April 6, 2009

Rude gurls n rainy day

Nukilan bB sYasYa pada 8:06:00 AM
Semalam aku kembali semula ke Melaka dengan aty yang tak berapa nak rela..Aku malas & takde aty langsung nak balik sane..Tak tahu la nape..Tapi aku mesti balik gak untuk menunaikan tanggungjawab aku sebagai seorang pekerja...
Aku amek bus Orkid kul2.45petang tanpa rela gak..Aku nak naek bus S&S tapi tinggal tiket kul7malam je..Yang len dah abes..Takkan la aku nak balik malam plak..So aku amek je la tiket bus orkid..
Naek je bus tu,aku dah jumpe 2org pompuan yang kuang ajar & takde budi bahasa langsung!Pasal seat pun nak berebut dengan aku..Entah pape je!Sowang tu India muslim & sowg ag India aku ase..Bukan men cakap dengan aku kan..Ingat aku heran sangat ke ko cakap cmtu!S***!


Dak baju ungu tula yang kuang ajar dengan aku!

Pastu sepanjang perjalanan ujan lebat gile.Ade guruh.(semestinya aku sangat takut bunyi guruh).Bile bus break emergency,jantung aku seolah2 mahu gugur je..Kecut pewot sey!Dah tu sepanjang perjalanan sempat la aku tengok 3 xciden even agak samar2...Ade kete yang masuk gaung, kete langgar divider & macam2 ag la...Aku pikir aku sempat ke tak sampai Melaka ni..Sampai dengan selamat ke tak...Berdoa je dalam aty...
Disebabkan ujan lebat gak,kul6.30petang aku bawu sampai Melaka..Salunya dalam 3jam dah sampai..Ni 3jam 45min bawu la aku selamat tiba ke Melaka Central..Alhamdulillah...
Muka cuak?? ^_^


Lebatkan ujan?


Yang ni agak slow sikit ujan


Ni lebat balik




5 kumen on "Rude gurls n rainy day"

MisZ PinKy on April 6, 2009 at 8:48 PM said...

ujn2 lebat cmtu tdo besh woooo..

hik3

LinKin on April 7, 2009 at 11:59 AM said...

tul2....ada org pluk lg syok...emmmm;P

bB sYasYa on April 7, 2009 at 12:49 PM said...

to mizs pinky-->takot lor mau tdo..

to linkin-->xde org nk pelok :(

bLu3iShH.. on April 7, 2009 at 6:50 PM said...

huhu..pesal org tu nk rebut seat ngn kamu?die xde kje tu

bB sYasYa on April 8, 2009 at 7:40 AM said...

dia mmg xde kje la sis

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez