Wednesday, April 29, 2009

SAMPOERNA

Nukilan bB sYasYa pada 7:55:00 AM
Semalam kul11malam aku kuar dengan my fren..
Niat aty nak crk mkn..
Itu pun member aku yang beriya ajak sebab aku dah jarang sangat makan..
Jarang lunch..Jarang dinner...
So dia risau tengok aku kot..
Semalam plak aku sangat messy..
Member aku plak datang wrong time..
Time aku bermain dengan air****

Ondaway nak g makan, aku cakap dengan dia
Jum beli SAMPOERNA..
Dia terkejut..Dia tanya betul ke nak benda tu..
Aku cakap..Yes!
Jum la g beli..

So dia pun singgah 7E..
Dapatkan benda tu..
1st aku tengok kotaknye..
Aku jadi takut tengok gambar yang ade kat kotak tu..
Tapi aku abaikan pe aku ase..

Kami ke jeti..
Tempat kastam Melaka..
Lepak kat situ..Mase tu dekat kul12malam..
Dia nyalakan SAMPOERNA itu..
Dia hulur kat aku..
Selang beberapa minit..
Dia hulur untuk kali kedua..
Cukup setakat itu..

Dulu aku sangat marah bile orang sentuh benda2 tu..
Tapi sekarang...
Aku tewas dengan dugaan idup aku kali ni...

Dekat kul2pagi aku balik umah...

Aku mayb away utk seketika dari dunia blog...Sila rindu aku! :P

P/S: SAMPOERNA itu masih berbaki 12batang..Sape mau?Mari join aku..Jadikan diri anda SEMPURNA.. ^_^

17 kumen on "SAMPOERNA"

TeD on April 29, 2009 at 8:48 AM said...

ngeh ngeh ngeh... ;p away dari blog nak gi mane...

bB sYasYa on April 29, 2009 at 9:04 AM said...

nk g ke syurga cik Ted ^_^

bluefroggie on April 29, 2009 at 9:48 AM said...

cik bb : bak sini sume rokok tue.. iskh3, tak bagus utk kesihatan...

bB sYasYa on April 29, 2009 at 9:58 AM said...

npe cik frogie nk??cik frogie pun nk join sy?jum la..tp kne bli gula2 dulu...bau muchuk ar benda tu..huhuhu

TeD on April 29, 2009 at 2:10 PM said...

muehehehe... sampoerna yang slim tu ke... ? nak gak... bak sini hantar... tengah takde ciggy ni... tertinggal kat shah alam... huuuuu

bLu3iShH.. on April 29, 2009 at 3:07 PM said...

wats wrong wif u dear?

bB sYasYa on April 29, 2009 at 3:36 PM said...

to ted --> yup2..yg slim tu..ala..tamo hantar..dtg la sini amek..leh ngedate..heheheh

to blueish --> i don noe what wrong wif me sis :(

bluefroggie on April 29, 2009 at 4:19 PM said...

cik bb : ne de busuk.. org tak biasa je yg ckp camtu :)

bB sYasYa on April 29, 2009 at 5:04 PM said...

kan 1st time
mmg la xbese
cik frogie ni pun ^_^

LinKin on April 29, 2009 at 8:07 PM said...

amboi2 sruh g mkn yg lain, lain lak dia mkn ek...;p puk nti...ish2

cIk JanNah on April 29, 2009 at 8:48 PM said...

sdp ke sampoerna ek?
x pena lak rse

hikss
;)

dark angel on April 29, 2009 at 11:10 PM said...

bb, itu bukan penyelesai masalah. Don't be coward, face this life and walking tall. Sorry, I know nothing, but this is just a phase of life that you been through. Why a cute girl like you must start smoking? once you start you never hit the ending.

bB sYasYa on April 30, 2009 at 7:44 AM said...

to linkin --> ala...bb g mkn gak la afta mkn benda len tu..hehehe

to cik jannah --> nthla cik jannah..pg td jumpa SALEM plak..rumate sy punye..nak try tu plak la..hahahah.JAHAT sungguh!

to dark angel --> erm..thanks...thanks take care me..im cute gurl?huhuhu...I LIKE!

TeD on April 30, 2009 at 8:54 AM said...

nak ngedate sambil menghabiskan ciggy...menarik gak kan... muehehee ;p (entah bile la nak datangnye) lelame kang masuk angin ciggy tu...

bB sYasYa on April 30, 2009 at 9:44 AM said...

hahah..
tau xpe...
xpela..amek SALEM rumate sy punye..heheheh

bLu3iShH.. on May 1, 2009 at 4:46 PM said...

hmm..im agree wif dark angels..yup,dats not da good testing..there alot of good thing dat u can try,test..plz,get out frm diz,dear..hmm..

bB sYasYa on May 4, 2009 at 7:56 AM said...

im so stress sis..
seyesly..
i xpnh ase cmni..
i take it again n again

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez