Friday, April 10, 2009

Shopping!

Nukilan bB sYasYa pada 3:02:00 PM
Arini time rehat lame..so sempat la nak jejalan...
Then arini Mydin Ayer Keroh baru buka..So staf2 ni ajak la aku g dengan dowg..
Ktowg g dalam kul1230..G aku nek kete Cik Noraini...Memang ramai gile..Aku sampai ase nak pitam dengan orang yang sangat sesak..Beratur memang panjang la..Tak agak2!
Tapi barang pun murah gak..So sesape yang duk area melaka, g la Mydin bru tu..Menghabiskan duit anda..Hehehehehe.
Aku memang sangat TAK TAHAN!Salu aku g shopping dengan sowg mak..Arini aku g bershopping dengan 5org mak!Macam2 ragam ada..Aku duk jaga troli je la..Malas nak ikut dowg pusing2 sangat.
TAkpela..Nanti aku leh g lg.Kali ni aku g dapat sepasang baju kurung..Murah je..Dah tu size aku ade plak..Aku ni susah nak dapat size untuk baju kurung yang dh siap..Almaklum la..Orang comel..hehehe..AKu juga beli nasi ayam yang aku tak sempat jamah ag..Kentang goreng dah selamat aku makan time teman dowg shopping..Huuuu
Arini balik pejabat agak lambat ckit..Kul3 baru sampai opis..hehehe
sowie bos....
Cik Noraini yang drive

Puan Kumari

CC jabatan


Mari masuk!


Murahkan?


Sister Jamaliah

Puan Khatty n Puan Asiah

Ni baru barang di ground floor...

Baju kurung yang saya beli ^_^

10 kumen on "Shopping!"

bluefroggie on April 10, 2009 at 4:56 PM said...

cik ni keje kat ne je ni...

bLu3iShH.. on April 10, 2009 at 6:00 PM said...

wa..sempat g shopping

cIk JanNah on April 10, 2009 at 6:29 PM said...

owh shopping sakan ya~

;)

MisZ PinKy on April 11, 2009 at 12:32 AM said...

waaaaaaaaa...

dh bukak ek mydin tuuu..

bB sYasYa on April 11, 2009 at 4:15 PM said...

to incek froggie-->sy kje di MITC ^_^

to sis honey --> harus la sempat je..heheheh

to cik jannah-->bkn sy yg sakan shopping sis..heheheh

to sis deanna-->yup2..dh buka dh..g la melawat sis..hehehe

penjenayah.merah.jambu. on April 11, 2009 at 4:51 PM said...

peh..murahnye baju kurung dieeeeee!
belikan 5 psang boleh?
:P

bluefroggie on April 13, 2009 at 9:26 AM said...

saya tau di MITC tapi di jabatan kerajaan apakah yang cik kerja itu?

LinKin on April 13, 2009 at 10:50 AM said...
This comment has been removed by a blog administrator.
bB sYasYa on April 14, 2009 at 8:52 AM said...

to penjenayah merah jambu-->belikan?aiyak..duit sudah xde la... :(

to encik froggie-->sy kje di jabatan RAHSIA!hehehe

to linkin-->sowie ek...sy mmg xigt no hp sesape pun :(

bB sYasYa on April 14, 2009 at 8:52 AM said...

to penjenayah merah jambu-->belikan?aiyak..duit sudah xde la... :(

to encik froggie-->sy kje di jabatan RAHSIA!hehehe

to linkin-->sowie ek...sy mmg xigt no hp sesape pun :(

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez