Wednesday, April 8, 2009

That Man

Nukilan bB sYasYa pada 10:56:00 AM
Ok..Now aku nak cite pasal lelaki itu yang agak memalukan aku semalam..HakHakHak...
Aritu time banyak PC probs kat tempat aku, aku salu berurusan dengan vendor. 1 ari tu ade 2 PC tak leh nak connect dengan internet sedangkan connection tu ade..So lelaki ini yang bernama Izwan telah kol aku kat opis.Dia tanya pe masalah semua la.Dia keje kat HQ. Disebabkan aku susah nak bergerak dengan phone opis tue, dia kol la kat Hp aku..Memang untuk kemudahan aku bergerak dari 1 PC ke PC yang len la kan...
Afta da settle semua tu, dia plak msg aku..Tanya macam2 la...Sejak dari 2 aku agak salu gak la msg dia..Tapi dia yang start msg dulu ok..Aku bukan suka2 nak msg org tanpa sebab!Hehehhe...
Then kelmarin aku tanya dia macamane nak gune YM kat jabatan yang kene sekat.Aritu dia nak ajar tapi disebabkan kesuntukan masa,dia tunda.Tapi msg aku tue dia tak balas..
Semalam time aku tengah berkursus, dia msg aku.. Meh aku tulis msg aku ngan dia
Wan : Sori sya. Telefon masuk air. Kalau wan free, wan msg kat sya. Wan tak da kat ofis. Ada kat JPK Cyberjaya. Check virus.
Sya : Check virus?He2..Takpela.Sya pun kat ptrjaya. Kursus trend micro :P
Wan : What?Ada dalam bilik trainning la ni?Aduh.Brape hari kursus?
Sya : Sehari je la..Ptg nt blk Melaka
Wan : Emmm, kol berape nak balik?Staf ne yg ajar?
Sya : Ptg.Lps abs kursus.En Mohd Shuhada yg ajar
Wan : Habis kol berape kursus?
Sya : Abs kul4.30.Nape?Nak dtg cni ke? :P
Wan : Yap.Petang sikit lepas lunch
Sya : Owh.Takpayah la dtg.Hehe
Then dia tak balas..Aku agak cuak gak if dia betul2 dtg tmpt kursus aku ni...Afta lunch sambung balik kursus..Aku bt2 bese la even aty tak brape nak kool...Huhuhu...
Tetiba msg masuk kat hp..
Wan : Hahahah.Nampak sya.Tudung putih.Kantoi
(Aku sangat bersopan ketika mencari rezeki k.Keberkatan :P)
Sya : Rmai tudung putih.Mane tau i2 sya?
Wan : Sya bace msg terus senyum.Baju biru.Hehehhe.Wan ada kat belakang tadi.Dah la msg.Dengar ape yg belaja.Tak paham plak nanti.
Alahai.Dah kantoi plak..Yg Tak acinye,dia nampak aku dulu..Aku dalam kursus takkan nak men toleh2 tempat len plakkan?Aiyak..Malunya!Abes kursus g makan.Leh plak dia duk semeja dengan aku..Bertentang plak tu..Aduhai mamat ni...Tapi naseb baek aku duk jap je sebab afta dat aku ikut En Salleh.Uruskan sedikit hal pasal sistem.
Mase nak balik, terserempak plak dengan mamat tue kat pintu..
Wan : Nak balik dh sya?
Sya: A'ah.Nak balik dah.Driver dah tunggu kat bawah
Wan : Ade kad tak nak access pintu tu?
Sya : Ade la.. (Sambil aku tunjuk kad aku)
Tetb kad tue mengada2 tak nka function..3kali aku swap takleh..Alahai
Wan : I2la..tadi wan nak bukakan pintu tak nak..Sombong..
Sya : Ala....Yelah...
Masuk kete aku msg dia...
Pe yg aku msg?RAHSIA!
Memalukan betul aku ase semalam..Tapi jangan la gosip2 aku dengan dia k..Dia hanya rakan sekerjaku & dia sudah punya tunang :P

7 kumen on "That Man"

gr33nydayy on April 8, 2009 at 5:17 PM said...

baru je cdg nak gosip...
xjd la...heheheheee~

syahza on April 8, 2009 at 7:37 PM said...

wah nice story!

bB sYasYa on April 9, 2009 at 7:34 AM said...

xpyh la gosip..malu i

bB sYasYa on April 9, 2009 at 7:35 AM said...

pe yg nice story plak ni sis? :P

syahza on April 9, 2009 at 9:41 AM said...

yelah citer ala2 romantik gittew.. tp tunangan org, jgn diganggu yah! =)

bB sYasYa on April 9, 2009 at 9:56 AM said...

byk sgt kebetulan yg brlaku kan sis?
hehehe
yeah..i noe it..dia tunangan org..
tp bak kata my frens..sedangkan kawen blh cerai..inikan pula tunang..cth terdekat & famous mawi n ina..hehehehe
gatai plak! :P

bLu3iShH.. on April 10, 2009 at 5:29 PM said...

hihi..boley peslhnye..

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez