Tuesday, April 28, 2009

U make me happy ^_^

Nukilan bB sYasYa pada 9:48:00 AM
Semalam ade someone msg aku..

Msg dia buat i tersenyum sowg2 kat umah..Hehehhe..

Ari sabtu i ade lepak dengan dia..Time tu dia tak cakap pape plak..

Tetiba semalam dia msg..Dia cakap......

"Nape bb potong rambut?rambut lame tu dah cantik dah "

Eh, pelik je ase tetiba dia msg cm2..Then i tnya la..

"Nape?Tak comel ke?Hehhe"

Dia balas...

"Cantik je.Tapi rambut panjang nampak cantik & ayu.maaf ek..pape pun u are beauty, my frens.."

Hehehhehe..Then i balas

"rambut pendek nampak funky ckitkan?"

Dia balas...

"Ya2..funky..ha3..Pape pun dengan jujur i ckp u are nice, sweet & noty"

Makin galak i senyum n gelak2..hehehhe..I balas

"Noty?hahhaha..bb tau bb mmg noty ckit..tp pe yg nice n sweetnye??Nape ckp mcm ni..Ade pape ke?heheh "

Dia balas...

"Kenyataan.Bukan bodek2 ye.Suka tengok bb gelak..Takut bile tengok bb marah time i nak isap rokok.."

I balas..

"Ye ke?tapi pe yg sweetnye?Hehhe"

Dia balas..

"Ya..sweet bila tengok bb bercerita sungguh2 & bila bb tersenyum.."

Hhahaha..tak tahan betul la i dengan msg dia ni...I memang jenis happy go luck..suka gelak2..banyak cakap..Tapi time sedih..Toksah cite la..Huhuhu..
Tapi pelik bile dia msg cm2..Padahal dia dulu penah cakap dia suka tengok i pakai tudung.....

Saje letak pict pakai tudung yg gedix ni! :P

P/S: Cik Yunk..Jangan jeles ye ^_^ ..U tetap di hati i..heheheh

4 kumen on "U make me happy ^_^"

FARIE on April 28, 2009 at 11:57 AM said...

lorr.. apsal x masuk pic ngan rambot bru?

bB sYasYa on April 28, 2009 at 12:52 PM said...

pict rmbut br ade di bwh ni... ^_^

TeD on April 28, 2009 at 4:46 PM said...

hahaha.. aneh kan senyum sorang2... pastu cam 'butterfly' around ... muehehehe ;p

bB sYasYa on April 28, 2009 at 4:58 PM said...

dear ted...
jgn la nk highlight butterfly tu..heheheheh

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez