Friday, May 29, 2009

1 message received

Nukilan bB sYasYa pada 11:53:00 AM
Cuba melupakan seseorang yang kita cintai seolah-olah cuba mengingati seseorang yang belum pernah kita jumpa. Kerana dia yang sanggup bercinta juga yang paling banyak menderita. Tidak semestinya yang kita cintai itu adalah yang mesti kita miliki. Mungkin juga dia yang mesti kita lepaskan. Hanya dengan hati kita boleh lihat sejelas-jelasnya, apa yang terpenting tak kelihatan di mata...


Tetiba pagi ni bro riez bagi mesej ni....Thanks ye bro....

11 kumen on "1 message received"

me on May 29, 2009 at 4:37 PM said...

owh..me xreti type msg gini..

kalo fwd, pandai la..hehe

bB sYasYa on May 30, 2009 at 10:01 AM said...

me too..bkn jenis jiwang2 sih! ^_^

sHe~ on May 30, 2009 at 11:56 AM said...

ayat yg best :]

bB sYasYa on May 30, 2009 at 2:25 PM said...

bestkan?byk makne tersembunyi ^_^

me on May 30, 2009 at 4:08 PM said...

cantiknyer blog nih..

knp convert pd 'empty life'?

bB sYasYa on May 30, 2009 at 5:14 PM said...

saje je..
cntek ek?ade nk kumen pape x psl warna or arrangementnye?

me on May 30, 2009 at 10:23 PM said...

dah sweet dah..

pink,kena la ngan kamu..heh

bB sYasYa on May 30, 2009 at 10:36 PM said...

susun aturnya ok x?

wid on June 1, 2009 at 8:11 AM said...

Janganlah kau pernah mencari orang yang sempurna untuk kau cintai
Namun carilah orang yang pantas untuk kau cintai
Lalu cintailah dia dengan cinta yang sempurna...walaupoun kau tahu dye bukan milikmu....

p/s: mutiara cinta pagi hari...

bB sYasYa on June 2, 2009 at 8:53 AM said...

thanks wid ^_^

me on June 2, 2009 at 12:14 PM said...

susun aturnye ok..tp, yang kat side bar cam xkena sket y part bawah2..

tp, overal dah score A dah nih..muehehe

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez