Monday, May 4, 2009

4 days

Nukilan bB sYasYa pada 3:26:00 PM
Pe yang i buat 4ari lepas?Meh i share ngan u'oll...Hehhehe

Khamis 30 April

Ari bekerja seperti bese..Tapi pale i dah ingat nak balik johor je..Sangat malas mahu kerja..
Balik keje, Mamat antar i g MC sebab if i nek bus, memang tak sempat la i nak nek bus kul6petang tu. Jalan tak la sesak sangat so dalam kul9.30malam i selamat sampai ke larkin. My sis n incik Kiki telah sedia menunggu i..Dowang bawak i g makan kat My Friends..I makan nasi paprik & air jus epal..Sangat sedap tambah2 diblanje oleh incik Kiki..heheheh.Thanks ^_^

Jumaat 01 May

Pagi, dalam kul10lebih i kua ikut my sis n incik kiki jejalan carik barang. Memula ktowg ge JJ Tebrau City..Tapi barang yang dicari tidak menepati citarasa incik Kiki n my sis..So kitowg g plak Plaza Pelangi...Ada gak la barang2 yang dibeli..I sekadar pengikut setia..heheheh..Then pastu g Holiday Plaza (HP)..My sis tanya "nak beli hp x?" Aiyak!sangat mahu la sis..So kami g la kedai hp kawan incik Kiki..Incik Kiki bayarkan dulu hp itu..Later bawu i bayar balik..Thanks a lot incik Kiki...Hp ape yg i bli?Same macam hp yang dulu..Cuma warna je laen..Warna PINK!Sila ke link ini utk lihat hp ape..Lepas dah puas bli barang, makan, anta incik Kiki balik umah dia, i dengan my sis gerak g umah auntie kat sempadan kota kluang..Sampai umah auntie, nampak My baby!Adeh, 1st time tengok dia..cute!Hahahaha...Petang g jejalan kat kota dengan family n my baby

Sabtu 02 May

Pepagi dad dah ajak balik Kluang coz dia ade hal tengahari nanti. Mase nak balik tu, tetiba my dad soh i bawak my baby..OMG! I dah setahun tak drive..Jauh plak tu dari umah auntie ke umah i..Lebih dari 50km k..Seram sejuk gak la...Tapi alhamdulillah la selamat gak sampai umah even 3kali failed dengan JPJ tak bertauliah a.k.a my dad..Hahahahaha..

Ahad 03 May

Besday my sis..I dapat wish je..Dia tak ikut balik Kluang semalam sebab pagi ahad ni dia nak anta incik Kiki ke senai..Incik Kiki mahu terbang..Heheh..Kul3petang i balik ke Melaka semula..Owh..BOSAN!Hampir2 saja mahu exciden sebab driver bus tu cam bengong je!Gurl sebelah i dah terjerit2 kecil dah..I stil kool k ^_^


Takde plak pict my baby..Lupa nak snap..SENGAL!!Hehhehe..

Saje nak letak pict sendri..Test HP :p

7 kumen on "4 days"

TeD on May 5, 2009 at 3:50 PM said...

letak la pic baby tu... ;p

dark angel on May 6, 2009 at 12:36 AM said...

u keje mana kat melaka, bb?

bB sYasYa on May 6, 2009 at 8:55 AM said...

to ted --> ala..i trlpe la nk snap pict baby i la.hehhehe

to dark angel --> sy kje di MITC.dkt ek? :P

TeD on May 6, 2009 at 11:17 AM said...

aiseh... mesti excited sangat kan... takpe takpe... me tunggu... mungkin baby kite nak berkenalan.. ahakz... ;p

bB sYasYa on May 6, 2009 at 1:53 PM said...

hehehe
sbr ye incik
if dis week i blk kluang, i akan pstkan utk snap pict dia..
hehehehe

kamu ltk la pict baby kamu.. :P

pijah@hakuna on May 11, 2009 at 5:28 PM said...

waheaheah. comel oh rambut baru

bB sYasYa on May 12, 2009 at 8:49 AM said...

comel ek?kekekek..tenkiu ^_^

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez