Monday, May 11, 2009

Bus & Melaka Sentral

Nukilan bB sYasYa pada 11:51:00 AM
Semalam bb balik semula ke Melaka.
Naek bus yang bb salu naek & timing yang sama..
Tapi kali ni bb duduk belakang driver..
Driver plak rajin buka cd..
Semalam dia buka cd cite Punisher..
Bb tengok cikit je sebab memula je dah tengok orang penggal kepala..
GELI!!
Trus bb pasang earphone, dengar lagu dari hp, tdo..Hehhehehe
Tapi part last2 bb tengok ye..so tau la ending dia cmne..hehehehe


Cite baru nak start tu

Salu amek pict muka dalam buskan?So kali ni amek pict baju, skirt, kaki cikit n kasut itam..Eh, nampak ke kasut tu? :P


Then sampai kat Melaka Sentral, bb tunggu kawan amek bb kat depan mcd..
Sambil tunggu dia, tengok2 la orang sekeliling..
Sempat la snap picture pakaian orang yang agak pelik....


Nampak tak orang pakai baju itam n tudung tu? Tengok muka macam minah indon je..
Pakai baju takde lengan.Nampak ketiak.Tapi pakai tudung..Alahai, nak tergelak je bb tengok..Ade sowang pen***d tu tengok dia, tak berkelip2 mata..Pastu pen***d tu gelak...Memang lawak :P


Pmpuan tu plak pakai tudung yang selendang tu.Tapi selendang tu jenis yang besar punya, yang salu orang guna letak kat bahu tu.Dia lilit2 pun stil besar je selendang tu kat pale dia..taknampak belakang plak.Lagi serabut.Skaf dia plak tutup dahi penuh..
Erm..macam2 ragam orang..Tak pasal2 bb jd pengkritik pakaian jap..
Hahahaha..
Minta ampun ye ^_^




4 kumen on "Bus & Melaka Sentral"

dark angel on May 11, 2009 at 1:17 PM said...

punisher best apa!! heehe

bB sYasYa on May 11, 2009 at 1:49 PM said...

best ke?adehla..sy tak ske tgk cite bunuh2 cm2..huhuhu

deatH_luVer on May 11, 2009 at 2:20 PM said...

wendu awak..eheh..mukan2..if wendu awak..t ada yang marah..hehehe...

bB sYasYa on May 11, 2009 at 4:08 PM said...

takde sape nak marah dh if awk wendu sy :P

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez