Thursday, May 7, 2009

Cooking???

Nukilan bB sYasYa pada 8:25:00 AM
Lame dah i tak masak...
Dule duk kolej memang tak leh nak masak..
Balik umah family, mum je yang masak..I tolong potong2 bwang...sayur...hehehhe
Balik umah sis je baru i masak..Itu pun ikut mood..Huhuhuh
Ahad lepas i g tesco..
Ase macam nak masak spaghetti..So i bli la barang2nya..
Tapi semalam baru la i ada mood nak masak..
Agpun i sowang kat umah malam tadi..
So xla segan sangat nak memasak..Hehehehe :P
Ni la hasilnya...
Nampak sedap tak?
Tapi memang sedap ok..Ahaks!
Member i datang, dia tak nak makan plak..
Hampeh tol..
Dah tu ajak i g KFC, Tesco plak...
Ces..Tapi takpe dapat makan Set E free..Hehehhe
Ni i punya k ^_^

Rebus dulu spaghetti itu


Meatball ni pun i rebus pastu potong kecik2


Senang je nak masak..Hehehe
Lepas p KFC...
Lepak plak dengan dak2 bawah ni kat D'Santai, Melaka Mall..
Dowang nak makan Lempeng Special..
Pe ntah specialnye..I pun taktahu sebab i xase pun...
Dengan pekerja gurl indon tu..Dah ase macam bibik2 kat umah je :P



Usop, Wan, Faiz, Herry, & Gemuk..
Selera je adik2ku ini makan..Huhuhu

13 kumen on "Cooking???"

bluefroggie on May 7, 2009 at 9:36 AM said...

sedap nyer cik :)

bB sYasYa on May 7, 2009 at 9:38 AM said...

mmg sedap pun..
hehehe
mau?nnt sy msk lg..
bg anda tgk lg.. ^_^

MiSya on May 7, 2009 at 12:01 PM said...

ngeh..ngeh...nak cikit blh???!!
hihi

MiSya on May 7, 2009 at 12:03 PM said...

nak ckit blh???ngeh..ngeh...

bB sYasYa on May 7, 2009 at 12:17 PM said...

hehehhe..dh abes la misya ^_^

^Sya*ZiLa^ on May 7, 2009 at 1:54 PM said...

Kelmarin petang pun along masak tu jugak.. tp sos mushroom

bB sYasYa on May 7, 2009 at 1:58 PM said...

owh..mushroom punye xde dlm botol la..tkt xthn lame plak..bkn rjn sgt pun nk memsk ni :P

TeD on May 7, 2009 at 4:14 PM said...

me suke carbonara... tolong buatkan... ;p

bB sYasYa on May 7, 2009 at 4:21 PM said...

heheh..sy sgt mls incik mahu msk2 ni :P

dark angel on May 7, 2009 at 11:47 PM said...

sedap ke kat the shaque tu?

bB sYasYa on May 8, 2009 at 8:16 AM said...

the shaque??kt mane tu? :P

Shark on May 9, 2009 at 11:29 AM said...

nmpk laksa shack..huhu lame x pekene laksa kt sna. sgt la syiiooook.

bB sYasYa on May 9, 2009 at 4:23 PM said...

sy xpnh lg mkn kt laksa shack tu :P

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez