Wednesday, May 27, 2009

Im here rite now!

Nukilan bB sYasYa pada 12:42:00 AM
Dah 2ari bb stay kat sini. Kat mane? RAHSIA LA!(cuma incik je tau :P)
Tapi tadi petang baru sempat nak snap2 sebab sambil tunggu gurl2 yg laen tu bersiap untuk ke pasar malam di Persint 2..Semalam agak bz ckit..Heheheh
Best gak la duk sini..Sampai sesat2 semalam..Hahahah
Tapi naseb baek la time nak g tempat berkursus, ade transport jabatan datang amek..Hehehehe



Ni view dari depan..Ade lagi nak tunjuk..Nanti ek




Saya di asrama




Belakang tu ada tasek..Leh nampak JPM..Ade court tenis, bola tampar n macam2 la..Pagi tadi ade orang jogging kat sini




Gediknye my sis..Yang len masih cool untuk dipanggil candid..Hehehe..
Banyak ikan kat tepi tu..CANTEK!




Ajak, me n my sis..Gile laga kaki...Ikan2 kat bawah tengok je..Hehehhe



Bincang2 pasal plan nak g men bowling malam nanti...



Tunggu yang laen bersiap..




Pasar di Persint 2.Sempat snap ni je sebab sampai2 je gerimis yang agak lebat...

4 kumen on "Im here rite now!"

me on May 27, 2009 at 7:38 AM said...

hoho..u pic 5,

<:>>>< cakap "sian kat dak2 nih"..

muehehe..

bB sYasYa on May 27, 2009 at 9:19 AM said...

to me -->hahahah..besele..dak xde kje :P

bluefroggie on May 27, 2009 at 12:33 PM said...

skodeng dia... :p

bB sYasYa on May 27, 2009 at 12:42 PM said...

skodeng la...hehehehe :P

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez