Monday, May 18, 2009

Karnival Belia & Sukan Malaysia

Nukilan bB sYasYa pada 1:12:00 PM
Jumaat lepas bermulanya Karnival Belia Malaysia 2009 kat Ayer Keroh..
Depan opis bb je..
Start dari 15-17Mei, tapi bb dapat tengok masa jumaat tu je.
Sabtu & Ahad kebizian melanda plak..Huhuuu..

Karnival ni sedikit menganggu bb la sebab bunyinya boleh masuk ke dalam opis ni..
Betape kuatnya sampai boleh dengar sampai ke dalam ni hah..
Padahal bilik ni dah macam kedap udara je..Bunyi ujan lebat beserta guruh pun tak dengar.
Dah tu time nak balik, bukan maen jam jalan..Sampai bb terpaksa jalan jauh ckit dari bese..
Ni yang tak best ni! :(
Macam2 aktiviti ada. Go -kart, paintball, shuffle, breakdance, grafitti..Tapi semuanya bb tak dapat tengok..Huuuu






View dari opis bb


Program yang ada






Ayah Dafi..Huu ^_^


Cantek!

7 kumen on "Karnival Belia & Sukan Malaysia"

me on May 18, 2009 at 1:36 PM said...

cantekkan yang beras2 tuh..amender ek namenyer..

kolam ker kolum ker ape ntah..

bB sYasYa on May 18, 2009 at 1:54 PM said...

nthla..bb pun xtau..hehehe :P

Shark on May 18, 2009 at 4:59 PM said...

wlupon rumahku tersagtla dekat, namun tidak la ku pergi. best ke ek?
cam best je

bB sYasYa on May 19, 2009 at 7:40 AM said...

best le shark..npe x g?umah kamu di mane ye?hehehe :P

Shark on May 19, 2009 at 7:31 PM said...

ttu

Shark on May 19, 2009 at 7:33 PM said...

best ke..huhu.rugi plak. baliks kg la..

bB sYasYa on May 20, 2009 at 8:25 AM said...

owh..kt ttu..dkt je la dgn opis..ade umah sewa x kat situ?nk crk la...

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez