Friday, May 8, 2009

Cik Yunk

Nukilan bB sYasYa pada 12:20:00 PM
I penah cite pasal cik Yunk..
Masih ingat tak?
Dulu memang i rapat dengan dia.,
Tapi sejak 5ari lepas, kami semakin renggang...
I sendiri yang minta menjauh dari dia..
Taktahu la nape..
Maybe sebab i ase lbh bek i berseorangan dari punya partner...

Then tetiba semalam dia contact i...
Dia bagitahu....
Aritu dia ade minta kat bos dia supaya dia bertukar cawangan..
Dia nak tukar ke cawangan Tanjung Pelepas, Johor..
Dia nak dekat dengan i...
Dan semalam bos dia bagitahu yang dia dapat tukar..
Tapi kami plak dah tak rapat..
So dia tolak pertukaran n stay kat tempat dia sekarang..Nun jauh di Utara...

Dia memang tak bagitahu hal ni dekat i dari awal..
Sebab dia kata dia nak buat suprise kat i if dia dapat tukar..
Tapi tak sangka plak dia memang dapat tukar..
Tapi tak sangka gak yang kitowg dah "menjauh"

Memula i dengar tu ase terkilan gak..
Terkejut sebab tak sangka dia sanggup nak buat macam tu..
Even kami takde pape relationship..
Tapi dia sanggup nak duk dekat dengan i
Sedih gile..
Tapi nak buat cmne..
I sendiri yang minta untuk menjauh dari dia..

"Awak, maaf ye..Mungkin takde jodoh kita kot..Lagi pun bagus gak awak stay je kat sane..Awak dekat dengan family awak.."

Jangan Menangis Lagi - Kangen Band

aku jatuh cinta lagi
untuk yang kesekian kali
dan kurasa tapi kali ini
ku temukan cinta sejati
yang tinggal dalam palung hati
mahligai cinta yang sejati
kurasa aku cinta mati
wanitanya seorang pelacur
ku temukan di sudut malam
ku lihat dia sedang menangis
sedang menangis, sedang menangis
reff:sudahlah jangan menangis lagi

dengarlah kekasih aku di sini
sudahlah lupakan masa
tubuhku ku bersamamu
repeat reff [3x]

7 kumen on "Cik Yunk"

cIk JanNah on May 8, 2009 at 3:02 PM said...

alalaaaa cedih nye;
x pe2 anggap je la x de jdoh~

bB sYasYa on May 8, 2009 at 4:19 PM said...

erm...mmg sdh pun cik jannah..
tp nk bt cmne..

Aku... Dia... Kamu.. on May 8, 2009 at 4:59 PM said...

Bagi hati yg sedang kemaruk bercinta tiada definisi bagi jarak! Jauh camner pun rs dekat jer~!

dark angel on May 9, 2009 at 12:54 PM said...

saya pun terasa sedihnya. Kadang-kadang masa membuat segalanya berubah, walaupun masa juga menyembuhkan segalanya.

bB sYasYa on May 9, 2009 at 4:21 PM said...

to aku dia kamu --> sy masih blm kemaruk bercinta dengan sesape pun...

to dark angel --> thanks ^_^

me on May 11, 2009 at 10:48 AM said...

sedey..but life must go 0n k..

bB sYasYa on May 11, 2009 at 11:41 AM said...

yes!

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez