Tuesday, May 19, 2009

Make me shock!

Nukilan bB sYasYa pada 7:50:00 AM
Pagi2 bb dah jejalan kat blog orang..
Saje melawat2..
Nanti dah bz, tak sempat plak nak tengok..
Sampai ke blog someone tu..
Bace 1 entry..
Bace komen..
Then......sangat TERKEJUT!
Nama bb disebut oleh seorang pengkomen..
Tak tau dia siapa sebab dia just Anonymous..
Komen dia " sape dina 2???bkn bb syasya k???*ckt confius*"
Aiyak...Nape masih orang tidak tahu my real status ni?
Ok..bb ulang sekali lagi k..
Status bb adalah SINGLE!
Tidak ada berkapel or berpartner dengan sesiapa sama ada blogger or selain blogger...
So sesiapa yang ingat bb kapel & punya partner, sila buang benda tu dalam kotak fikiran anda ye..
Dah la orang yang dianggap berkapel dengan bb tu dah punya partner.Kang tak pasal2 partner dia marah..
Bb taknak la nanti orang pikir laen pasal bb plak..
So harap jelas ye sekarang ^_^

6 kumen on "Make me shock!"

TeD on May 19, 2009 at 9:10 AM said...

tu lah...dah banyak kali bb mention... suh orang tu 'bear in their mind' ... ataupun 'beruang di dalam fikiran'.. hehehe ;p

bB sYasYa on May 19, 2009 at 10:06 AM said...

betul tu ted..letih btl la nk ckp byk kali....

me on May 19, 2009 at 10:07 AM said...

xbrape jelas kot..

kene wat iklan kat yellow pages..erk, org gune yellow pages agi ker skrang?..hehehe..

bB sYasYa on May 19, 2009 at 10:13 AM said...

xtau la me...kene bt iklan kat tv kot..masuk astro ke..br jelas & glamer..heheheh

me on May 19, 2009 at 10:24 AM said...

erm..da glamer nanti, jgn lupekan kami yek..

hehe..

bB sYasYa on May 19, 2009 at 12:06 PM said...

hahahha..orite!

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez