Tuesday, May 19, 2009

Outdoor Xtvt

Nukilan bB sYasYa pada 8:31:00 AM
Ahad lepas, member2 ajak g tasek kat ayer keroh ni..
Bb pun join je la. Agpun bosan kat umah.Housemate semua keje..
Best gak la tempat tu..Memberi ketenangan & macam2 aktiviti leh bt kat situ..
Tapi ada benda yang bb nak buat, takdapat..Sebabnya takde orang nak teman..huuuu :(

Senarai aktiviti yang ada beserta rate nye

Ni baru separuh dari view sebenar


Adek, boy, nadia n kawan nadia nak buat benda ni..Tapi kene tunggu giliran lame sangat plak


Naz & shaz g maen kayak






Gelagat naz & shaz yang sempat dirakam



Bb dapat men benda ni je :P

11 kumen on "Outdoor Xtvt"

me on May 19, 2009 at 10:37 AM said...

kamu nak watper y xberteman tuh?..

bB sYasYa on May 19, 2009 at 12:05 PM said...

nk men basikal yg 2orang tu

bluefroggie on May 19, 2009 at 2:36 PM said...

oo ader beskal 2 org eh?
minggu ni nak g la.. :)

bB sYasYa on May 19, 2009 at 3:31 PM said...

ade incik..sy tgk org nek best je..tp xde org nk teman plak :(

me on May 19, 2009 at 4:11 PM said...

aa..cam besh jek kan..meh kite nek sesame meh..

bluefroggie on May 19, 2009 at 4:22 PM said...

i tot melaka ujan je lately?

bB sYasYa on May 19, 2009 at 4:52 PM said...

to me --> jum2!i tunggu u kat sini ek?hehehe

to froggie --> ujan?xde la..pns je ade la..

me on May 19, 2009 at 9:55 PM said...

sampai ke kaki tuh..muehehe..

bB sYasYa on May 20, 2009 at 8:21 AM said...

asl plak xsmpai??

me on May 20, 2009 at 8:52 AM said...

yek la..takot kaki xsampai nak kayuh..hehe..

ayak..larikkk..

bB sYasYa on May 20, 2009 at 11:14 AM said...

me!!!!!!!sy bkn la pendek sgt ok!

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez