Wednesday, May 20, 2009

Tag & Award from Capo Grande

Nukilan bB sYasYa pada 9:00:00 AM
Tag & award dari Encik Capo Grande
Thanks ye..Jangan lupa janji anda untuk kek di secret recipe & vcd P.S I Love u ^_^
Peraturan nak jawab tag ni ialah:
1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di
blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini
kepada anda.

@>--Capo Grande--<@

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri
sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

1)Suka lepak kat MPH Mid Valley - Penah duduk sensorang kat
situ untuk jangkamasa yang agak panjang. Baca macam2 buku
& tengok gelagat orang. Tapi saya sangat jarang membeli
buku..huhuhu...Sekarang tidak punya peluang untuk melepak di
situ lagi..Bertukar ke tempat lain pula

2)Makan - Even badan kecik molek saje, tapi saya kuat
makan ye. Jika tidak percaya, sila tanya pada my sis. Dia
sendiri tidak mahu tanya saya jika makanan itu sedap or tidak
sebab saya pasti akan jawab sedap semuanya..Heheheh

3)Suka jalan2 - Tidak kira ke pusat membeli belah, pantai,
tasik or sebagainya. Jika anda mahu cari seorang yang kaki
jalan, cari la saya..saya on je..Hehehhe

4)Tv - Dulu saya sangat suka tengok tv sampai ke marah
dengan my mum.Tapi sekarang, even ade mase free, dah jadi
malas nak tengok.Jangan la anda bertanya bila siaran untuk
sesuatu cerita itu pada saya sebab saya memang tak
tahu..Huuu

5)Internet - Owh,saya memang susah hendak berpisah dengan
internet. Susah jika tiada internet sebab macam2 benda saya
tidak dapat buat. Check emel, chating, update blog dan juga
kerja saya

6)Kerja - Even saya belajar dan bekerja dalam bidang IT,
banyak benda yang saya sangat tidak tahu. Contoh macam
prob computer or system, saya memang blur!Hampeh tol kamu
ni bb!!

7)Sport - Saya jarang bersukan. Sukan yang saya pernah main
adalah tenis dan bowling.Tapi sekadar suka2 dan
main2.Hehehe..Sekarang sedang cuba berjinak2 dengan
badminton.Itu pun disebabkan kerja.Huu

8)Peramah - Yes!saya sangat peramah ok..Kawan2 saya
sendiri menyatakan saya sangat peramah. Saya juga risau
dengan sikap peramah saya ini.

9)Pink - Suka pink!Anda sendiri boleh nampakkan?Tapi mase
sekolah dulu saya suka biru laut.Aiyak, jadi lalang la anda ni bb
^_^

10)Cinta - Hal ini semakin pudar di dalam hati saya buat masa
sekarang...

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan
menyatakan nama mereka di blog

* Ted
* Me
* Sis Syahza
* cik Jannah
* bluefrroggie
* death luver

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan
komen yang menyatakan:
"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan
award anda"

Tapi saya malas la nak melawat.Anda boleh bace kat sini kan?Heheheh

7 kumen on "Tag & Award from Capo Grande"

bluefroggie on May 20, 2009 at 4:17 PM said...

ooo
ni maknanyer kena buat mcm tu gak la?

bB sYasYa on May 20, 2009 at 4:30 PM said...

yela incik ^_^

me on May 20, 2009 at 9:57 PM said...

wa..tag..

banyak tuh 10 hobi..

bB sYasYa on May 21, 2009 at 8:22 AM said...

tak la byk sgt2.. ^_^

me on May 21, 2009 at 3:54 PM said...

yela..sy dah wat pon..heh..

bB sYasYa on May 21, 2009 at 4:54 PM said...

sy tau ^_^

me on May 21, 2009 at 5:08 PM said...

hehe..

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez