Wednesday, June 17, 2009

Awak Praktikal ke?

Nukilan bB sYasYa pada 10:19:00 AM
Sejak ai keje ni, salu je org tnya ai soalan mcm title entry tu...

"Awak ni praktikal ke?Jabatan mane?"

Semalam time tunggu dia amek me kat opis, ade 2org uncle tnye ai..

"Berape lame lagi praktikal?"

Aduhai..nape ye orang asyik tnya cm2??Ai ni nampak cam dak praktikal ke??Huhuu..

Then pagi tadi tanya staff yang duk sebelah tempat ai..

"YM, saya ni nampak cam dak praktikal ke?"

Dia jawab.."A'ah...skema je"

Hahahahahahha..

Hampeh tol YM ni...

Ye ke ai skema?

Shark penah nampak ai dengan pakaian kejekan..Betul ke skema shark?Huhuuu...

6 kumen on "Awak Praktikal ke?"

me on June 17, 2009 at 10:57 AM said...

hehe..sebab kamu kecik..

bB sYasYa on June 17, 2009 at 11:04 AM said...

hahaha.itu sudah tentu :P

me on June 17, 2009 at 11:08 AM said...

heh..sbb tuh org ingat kamu praktikal..

bB sYasYa on June 17, 2009 at 11:23 AM said...

agaknya la..heheh
tp kan bile staff br masuk kat opis ni..
dowg tnye umur sy brape..
sy jwb..mst dowg xcye sgt..
dowg akan ckp...bgsnya dia..muda2 dh dpt kje gomen..hahahahha

Shark on June 18, 2009 at 9:26 PM said...

hehe...lau komen jgn kecik ati eh.
mungkin sbb sya kecik kot. nmpk cam dak praktikel je. lg 1 mungkin jenis tudung or cara tudung tu d pki. nmpk cam budak. xpe... kn awek mude.

bB sYasYa on June 18, 2009 at 9:42 PM said...

hahhaha..sy mmg low profile skit...

 

Empty Life Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez